Рожищенські комунальники ремонтують трубопровід

07 Листопада 2018, 13:37
2642

У Рожищі комунальники ремонтують трубопровід, аби уникнути аварійних відключень води.

Причиною аварійних відключень води у Рожищі був трубопровід, який за тривалий період експлуатації зносився і прогнив, - пише прес-служба Рожищенської міської ради. Тому комунальники встановили майже 20 одиниць запірної арматури різного діаметру.

Устаткування не з дешевих, але того варте, - кажуть на підприємстві. Виконання таких робіт, за словами комунальників, дозволить надалі ремонтувати трубопровід без відключення водопостачання.

«Днями провели заміну запірної арматури у водопровідних колодязях на вулиці Калнишевського. Тут встановлено сучасні засоби. Зауважу, що такі роботи проводяться для своєчасної ліквідації аварійної ситуації та відсікання частин водопроводу. От до прикладу, прорвала труба по вулиці Пирогова, а водопровід прокладений на Калнишевського. То щоб не відключати воду й на Калнишевського, ми встановили «засув» на Пирогова, який при аварії зможемо закрити й відсікти вулицю на якій треба здійснити ремонт. Раніше при бцдь-якій аварії в місті ми відключали центральний водозабір. Тепер маємо можливість погілково, повулично, поетапно відключати воду та проводити ліквідацію аварії», - пояснює директор ПЖКГ Анатолій Мєдвєдєв.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024