Доросині: чому і хто в селі встановив блок-пост?

13 Липня 2016, 09:25
3633

Мешканців села Доросині, налякали військові, які створили блок-пост для навчань. 

За свідченнями очевидців, у селі встановили блок-пост, укріпивши його мішками з піском. Військові з поліцією нібито мають при собі вогнепальну зброю. Таке видовище неабияк налякало волинян.

Про це «Волинь24» розповіли місцеві жителі.

Втім, офіцер Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Володимир Скоростецький каже, що селянам боятись нічого, адже наразі Збройні сили України проводять бойову підготовку, відбуваються навчання.

«Місцевим мешканцям пора звикнути до того, що в країні вже два роки відбувається», - каже військовий журналіст.

Також 11 липня на офіційному сайті Міністерства оборони України з’явилась інформація про те, що у військах оперативного командування «Захід» розпочалась практична фаза командно-штабного навчання.

«Цими днями у частинах оперативного командування «Захід» сплановано проведення практичних дій військ в ході командно-штабного навчання під керівництвом першого заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України. З метою якісного проведення запланованих практичних заходів на єдиному фоні застосування військ проведено рекогносцировку району практичних дій підрозділів, визначено місця розгортання базових таборів, порядок організації харчування та матеріально-технічного забезпечення», - йдеться у повідомлені відомства.

Зокрема, у публікації зазначається, що під час проведення практичних дій військ будуть відпрацьовані питання удосконалення злагодженості підрозділів, підвищення навичок командирів щодо організації виконання визначених завдань та управління підрозділами, підвищення фізичної загартованості та морально-психологічного стану особового складу «для успішного виконання поставлених завдань у різних умовах».

Коментарі
14 Липня 2016, 03:57
угу тільки 2 рази проіжав то зупиняли і просили дядьку купіть сігарет. навчанн в них. всі сині.
14 Липня 2016, 14:01
Аватарів і на гражданці хватає, що вже казати про армію
14 Липня 2016, 15:30
Дайте ім спокій.може.завтра вони опиняться на передовій!
14 Липня 2016, 21:54
Скажіть в чому суть навчання ? Бо я так зрозумів, що нас захопили, а влада проспала напад.
15 Липня 2016, 11:18
Така влада як у нас сьогодні все проспить!Де ти побачив владу? Профурсетки і пристосуванці...
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром