Юрій Луценко подав у відставку

06 Листопада 2018, 13:31
2723

Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що у вівторок подасть заяву про свою відставку.

Про це він сказав, виступаючи у Верховній Раді, - пише Українська правда.

За його словами тимчасова слідча комісія щодо розслідування справи про вбивство радника мера Херсона і активістки Катерини Гандзюк буде неефективною.

«Організаторам ТСК потрібен не результат. Їм потрібен піар для боротьби за владу. Я говорю речі, які ніколи ще не казав, але я маю за важливе їх сказати... Сьогодні звинувачують не тих, хто вбив Гандзюк і затриманий національною поліцією, а тих, хто по думці слідчого не вказує на потрібного їм замовника. Це все боротьба за владу», - додав він.

«Щоб не було сумнівів, що за владу ніхто не чіпляється, я сьогодні подаю заяву про відставку президенту України і ви в парламенті маєте розглянути це питання. Прошу зробити це цього тижня», - сказав він.    

Луценко заявив, що не може допустити «двовладдя в країні, коли правоохоронну систему знищують бездоказово, навіть за розкритий злочин».

«Як глава правоохоронної системи сьогодні подам заяву, а вам вирішувати, чи Мустафа Найєм (нардеп) буде керувати слідством і встановлювати з екранів телевізора винних, чи правоохоронні органи, які несуть за це кримінальну відповідальність», - сказав Луценко.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024