У Рожищі діти відсвяткували Хелловін. ФОТО

06 Листопада 2018, 12:07
4841

У Рожищенському будинку дитячої творчості діти відсвяткували Хелловін.

Про це пишуть на сторінці Будинку творчості у мережі Facebook.

«Ось так осінь завітала і до наших старших вихованців Рожищенського будинку дитячої творчості. Відсвяткували канікули, пограли ігри та взяли участь у дивовижному квест під незвичайною назвою «Солодощі чи пустощі». Наші гуртківці обрали - солодощі, з яких потім виготовили невеличкі тематичні сувеніри. Коли посмішки на обличчі - це означає, що свято вдалося! Всім бажаємо гарного осіннього настрою, а батькам шукати своїх дітлахів на світлинах та радіти, що ви маєте таких креативних та талановитих нащадків», - йдеться у повідомленні.















 

Коментарі
06 Листопада 2018, 16:43
Навіщо та вакханалія з заходу нам? Он у нас була раніше Велесова ніч. Навіщо те вшанування нечистого. До речі я не надто грамотний, проте здається рожищенський район а не рожещанський?
06 Листопада 2018, 18:39
Справді гидота...
06 Листопада 2018, 18:59
В будинку творчості мають навчати дітей культури і патріотизму а не поклонятися нечистим силам
06 Листопада 2018, 19:24
Невже у нас мало наших українських свят?
06 Листопада 2018, 19:37
цікаво чи вертепи гулятимуть по вечірніх Рожищах.
06 Листопада 2018, 20:56
Потім і вертепи гулятимуть, і в недільні школи ходитимуть. Отаке собі лукавство.
06 Листопада 2018, 23:13
Тьху,нечиста сила...
07 Листопада 2018, 00:43
Дітям весело і нічого "нечистого" тут немає, фільми жахів і сучасні мультики,набагато гірші ніж вечірка в костюмах. Вони ж не ходять по хатах в них і не заважають вам жити.
07 Листопада 2018, 01:20
Ну це просто жахіття.До чого ми котимось ????Рожище ,Будинок Дитячої Творчості??????.Це свято жалюгічне,Потворне,зовсім не несе Ніякого Добра.Не розумію керівництво Рожища,будинку Дитячої Твоочості,як вони дозволили так низько опуститися нашим дітям,підліткам.Свято однозначно Огидне та Бридке.Хеловін треба Заборонити в школах,гуртках,в магазинах,в Країні.Воно несе ЗЛО,СМЕРЬЬ,КРОВ,НЕНАВИСТЬ.Україна доброзичлива країна,ці традиції зла не характерні для неї.Навіщо таке Зле свято.Організаторам свята Дизлайк,Ганьба!!!Організатори свята Реалізуйтеся в іншому напрямку,а не в Хелоувіні,і заслужити добру славу.А,так Ганьбище!!!!
07 Листопада 2018, 01:21
Коротка історична інформація про &quot;свято&quot; Хелоуін:<br/>&quot;Воно зародилося серед кельтських народів задовго до Різдва Христового. У цих народів була традиція - святкувати кінець теплої пори року, приносячи жертви своєму &quot;богу&quot; (духу) Саману. Він був &quot;паном смерті і злих духів&quot;. Цього дня святкувався початок Нового року кельтів. Кельти вважали 1 листопада днем смерті, тому що листя з дерев опадало, дні ставали коротшими, сонце сідало раніше, а температуpa повітря різко падала. Вони вірили, що їх &quot;бог сонця&quot; Мак Олла починав втрачати силу через зростаючу силу пана смерті Саману. Крім того, вони вірили в те, що 31 жовтня Саман збирав духів усіх померлих за останній рік. Вони, згідно з їх переконанням, мешкали в тілах тварин у покарання за свої злі справи. Напередодні фестивалю на честь Саману - тобто, 31 жовтня - цим духам дозволялося повернутися додому і відвідати живих. З метою захистити людей, жреці друїдів проводили диявольські церемонії поклоніння темним силам, під час яких у жертву приносилися коней, котів, чорних овець, буйволів, а також і людей. Їх поміщали в окремі клітки і спалювали до попелу. Це все робилося, щоб задобрити Саману і &quot;захистити&quot; себе від злих духів. Історично Хелоуін є суто язичницькою традицією і днем окультно-демонічного поклоніння. В ньому немає нічого християнського. Сучасні відьми і сатаністи дотепер поклоняються демонічним &quot;богам&quot; і &quot;богиням&quot;, проводять неймовірні ритуали, а деякі групи приносять в жертву тварин і навіть людей.&quot;<br/> Я запитую педагогів БДТ: яка мета, ціль пропаганди даного &quot;свята&quot;? Вчитель, який повинен сіяти світло, натомість сіє темряву. Ми, українці, ніби дійсно походимо від Дарвінської мавпи, бо мавпуємо все нечисте з Заходу.<br/>Нам мало новин про масові розстріли дітьми дітей в школах США? Численні підліткові самогубства з'явилися в Україні, які раніше скоювалися поодиноко. Малолітні садисти здійснюють звірячі знущання та вбивства. А ми, дорослі, далі сіємо зло...<br/>Я б дуже не хотів, щоб через 5-10 років в БДТ зайшов підліток, який виховувався на Хелоуінах і приніс жертву &quot;богу&quot; Саману у вигляді масового розстрілу дітей та педагогів.<br/>Організатори &quot;свята&quot; покайтеся та не будьте співучасниками зла. <br/>Навколо нас так багато добра, а ми чомусь його не хочемо бачити...
07 Листопада 2018, 10:54
Ота дівчинка з кривавим обличчям - це щось страшне. Люди-люди, а я так поважала педагогів БДТ. Чи то від зміни директора таке свято там почали святкувати?
07 Листопада 2018, 14:52
Це просто жах....навіщо все це?
08 Листопада 2018, 01:27
Чому так всі критикують це свято по-моєму це круто )
08 Листопада 2018, 09:33
В житті нічого нема просто так і тягне за собою наслідки. Сьогодні ти просто намалював шрам, а він завтра буде реальний. То в чому крутизна?
08 Листопада 2018, 11:13
Забороніть Вже Накінець це Зле свято,із противними костюмами і змістом.Сіючи зло в дитячих серцях,пожнемо Бурю.Зі всього в житті треба робити висновок.З Хеловіна висновок лише один єдинний-руйнує дітей,світ добра,і націлює наше молоде покоління на те,що ви потвори і заслуговуєте всього самого найгіршого
10 Листопада 2018, 16:12
А це нічого, що батьки самі своїх дітей відпусти на це свято? І вони знали куди йдуть їх діти. Тому не варто засуджувати лише організаторів. Звертайте увагу на свої традиції у своїй сім‘ї і все буде добре.
10 Листопада 2018, 17:22
Знову битва між тими кому душно і тими, кому дує. А істина завжди на золотій середині. Винуваті батьки? В кожній сім&quot;ї своя система цінностей та й молодь сьогодні живе за принципом - скрізь побувати і скрізь відмітитись. Батьки довірили закладу дітей - заклад накладає на їх душі свій відбиток. Все.
10 Листопада 2018, 18:35
А чому ніхто не говорить про дискотеку, яка була в будинку культури ввечері. Отам то й було ... і такі самі розфарбовані діти. Хай кожен дивиться на себе. Ніхто ж не винить батьків просто вони в курсі того, що мав бути такий захід. До нас додому взагалі діти приходили і просили солодощі , то хто за це відповідатиме? Батьки чи БДТ? Це вже просто смішно... аби посперечатись і обговорити
10 Листопада 2018, 18:50
Чи знаєте ви ,що таке Содом і Гомора?Це великі ,населені міста ,які знищив Бог,за винятком кількох людей в &quot;одно мгновение&quot;&quot;.Бог знищив ці міста,бо там панував гріх Гомосексуалізму повсюдно. У БДТ,дуже солідному,процвітаючому,перспективному закладі серед Добра святкують свято Зла.Для чого????Викладачі англійської,судячи по всьому,розумні,мають освіту можуть зробити гучне і не одне добре Свято англійської мови.Але для чого це Гидотне свято дітям.На рахунок батьків:не всі знають суть свята і тематичні костюми до нього. Дехто з батьків заборонив дітям відвідувати це дійство.А все ж таки БДТ ,як Заклад добра і творчості дітей повинен все-таки Звертати увагу на ,ті заходи,які відбуваються в ньому,і не допускати ,щоб тут відбувалися Злі,Руйнуючі дійства.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024