У Рожищенському районі шукали батьків, які ухиляються від виконання своїх обов'язків

05 Листопада 2018, 12:00
2292

Працівники служби у справах дітей Рожищенської райдержадміністрації провели профілактичний рейд, аби виявити батьків, котрі ухиляються від виконання своїх батьківських обов'язків.

Рейд проводили протягом минулого тижня на території сіл Літогоще, Корсині, Мильськ, Берегове, Іванівка, - пишуть на сайті Рожищенської РДА.

Основна мета проведення рейду – виявлення дітей, батьки яких ухиляються від виконання батьківських обов’язків та неповнолітніх, схильних до бродяжництва, жебракування, які систематично пропускають заняття в школі, попередження  правопорушень та злочинів.

Під час рейду обстежили умови проживання 12 дітей, які виховуються у 4 сім’ях. З батьками провели профілактичні бесіди щодо створення належних умов для проживання дітей та недопустимості вживання спиртних напоїв.

В селі Мильськ обстежено умови проживання дітей в сім’ї, де мати ухиляється від виконання батьківських обов’язків, залишає дітей без нагляду. В результаті прийняли  рішення про постановку дітей на профілактичний облік служби у справах дітей.

В селі Берегове проведено роз’яснювальну профілактичну роботу щодо захисту прав дітей від неправомірних дій дорослих. 

Коментарі
07 Листопада 2018, 08:28
Частіше і більше проводьте рейдів не для галочки, а для того , щоб навести лад в таких сім'ях !!!!!!!!!!!!! Зарплатню отримуєте , а робота тільки на папері!!!!!!!!!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024