Мати пораненого бійця закликала атовців не підписувати провокативну заяву

03 Листопада 2018, 21:02
5730

 

Рожищанка, мати пораненого бійця Аліна Кривов'язюк звернулась до волинських атовців з проханням не підписувати звернення до першого заступника міністра аграрної політики Максима Мартинюка. Адже в цій заяві деякі волинські учасники бойових дій намагаються «відбілити» лісників, котрі мають відношення до незаконних рубок.

Про це жінка написала на своїй сторінці у мережі Facebook.

Аліна Кривов'язюк - секретар спілки учасників АТО рожищенського району та мама пораненого бійця. Жінка закликала атовців не вестись на провокації.

«І я хочу висловити свою думку щодо цього звернення, щодо цієї ситуації у Воротневі. Розслідування подій Воротневі розпочалось давно, більше року назад. І все почалось з вирубки дерев в Ківерцівському лісі і продовжується питанням у Воротневі. Ми тоді виїжджали в ліс, показували місця вирубки, викликали відповідні служби, писали запити і т.д. Але сьогодні я хочу звернутись до учасників АТО з проханням. Не підписуйте це звернення і йому аналогічні», - пише жінка.

«Я розмовляла з деякими хлопцями, і знаю, чим маніпулюють, щоб були підписанти. Мол ми бідні, прості робітники, і в нас не буде роботи, нас позвільняють, куди ж нам діватись. Якби ви, хлопці, не мовчали, а згуртувались і викривали такі оборудки, тоді вам повага. А тут.. І мені байдуже, чи ви учасник АТО, чи ні. Статус не дає вам право красти, бити, вбивати і т.д. Робота лісом не закінчується.

І ще одна маніпуляція - це участь Данильчука в цій ситуації. Типу він розворушити все, візьме бабла, щоб мовчати, так, як завжди, і затихне. Дайте докази. Називали багато прикладів його афер, але доказів жодних. Не можете доказати, краще мовчіть», - додала вона.

Також жінка зазначила, що часто деякі люди спекулюють на слові «побратим».

«І ще, щодо слово побратим, і щодо «я за побратима піду, прав він чи не прав» Не той побратим, який вискакує в д**ьмо разом з ним, а той, хто побратима звідти витягує, і вказує на його помилки. Все це і призводить до війни, до смертей ваших же побратимів.

І ви забули «Рабів до раю не пускають». Ви стали рабами, ви стали заручниками», - додала активістка.

Нагадаємо, що журналістка із Рожища Оксана Петрук написала на своїй сторінці у мережі Facebook про те, що після низки журналістських розслідувань щодо спекуляцій лісників, з’явилась заява до першого заступника міністра аграрної політики Максима Мартинюка, в якій деякі атовці намагаються відбілити їхню репутацію.

«Низько. Низько і гидко спекулювати на учасниках АТО, а тим більше на загиблих та їхніх дітях. Як тільки запахло смаженим, відразу - за спини атовців. Геть чисто, як тоді в лазні▶️ https://goo.gl/zYHCu1, ОЙ, ПЕРЕПРОШУЮ, В ШКОЛІ РИБАЛКИ. Цей текст авторства ВОУЛМГ (бо ж звідки могли волонтери/активісти/атовці знати кількість груп оперативного реагування і число працевлаштованих в лісгоспах побратимів) створений для збору підписів на підтримку чиновників лісової галузі», - пише журналістка.

«Таким примітивним способом збираються відбілитись за незаконні рубки https://goo.gl/Xvx3Qm, за призначення на ключові посади хабарників https://goo.gl/FN2UP2 і браконєрів https://goo.gl/DRiLdY, приватні будинки для обраних в самісіньких заповідниках https://goo.gl/1mVE6P і інші види "боротьби з короїдом". Ви справді думаєте, що підтримка учасників АТО це індульгенція? Допоміг - забудь! Принаймні, цього вчить Біблія. Але у вас, вочевидь, інші цінності і цілі», - додає вона.

Коментарі
03 Листопада 2018, 23:42
Але сайт перетворився на піаркампанію петрук!
04 Листопада 2018, 00:00
Аліна, ти дуже відважна людина.
04 Листопада 2018, 07:10
Лісівники по іншому не вміють - той що не вкрав там не працює
04 Листопада 2018, 17:07
Дуже скоро ситуація із торговою точкою в деталях у ЗМІ...
04 Листопада 2018, 21:24
Аліна спілку учасників АТО розвалила . Не піарся Аліно
05 Листопада 2018, 00:25
Ахоче що вона
05 Листопада 2018, 13:41
Не вже так хочеться скрізь тикати свого носа, І що далі. Правду пишуть - НЕ ПІАРСЯ.
05 Листопада 2018, 22:02
Аліна скандальна людина
06 Листопада 2018, 12:02
А щось до толку довела та скандальна людина.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024