У Кременецькому дитячому садочку завершують ремонт даху. ФОТО

03 Листопада 2018, 10:20
4273

У Кременецькому дошкільному навчальному комплексі «Берізка» ремонтують дах. Невдовзі, оновлений дитячий садочок відкриє двері для маленьких вихованців.

Про це повідомляють на сайті Копачівської громади.

Протягом багатьох років покрівля зазнавала пошкоджень внаслідок впливу дощу, снігу та вітру. Особливо відчутно було це в осінньо-зимову пору року, коли зі стелі в санітарних кімнатах капала вода, на стінах утворювалися водяні патьоки, стеля та стіни були вкриті грибком. На другому поверсі штукатурка поступово обвалювалася невеликими шматками, що становило серйозну загрозу для життя та здоров’я вихованців та працівників закладу.

Приміщення зазнало чималих пошкоджень через аварійний дах. Через це на другому поверсі ДНЗ капітальний ремонт не проводився. 

На ремонт даху у дошкільному навчальному закладі спрямовано 909 996,00 гривень коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

На сьогодні ремонтні роботи вийшли на фінішну пряму, адже через погіршення погодних умов та тимчасові дощі ремонт довелося призупинити. З настанням сприятливої погоди, роботи відновили. На сьогодні, новою покрівлею повністю перекрито приміщення, залишилося виконати дрібні монтажні роботи.

Невдовзі, оновлений дитячий садочок відкриє двері для маленьких вихованців.

Ремонт
Ремонт

Ремонт даху у Кременецькому садочку
Ремонт даху у Кременецькому садочку

Ремонт у садочку
Ремонт у садочку

Завершується ремонт у Кременецькому садочку
Завершується ремонт у Кременецькому садочку

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром