У Рожищі нагородили працівників соціальної сфери

02 Листопада 2018, 16:57
3676

У Рожищі нагородили працівників соціальної сфери напередодні їхнього професійного свята.

Про це пишуть на сайті Рожищенської районної державної адміністрації.

У п'ятницю, 2 листопада,  напередодні Дня працівника соціальної сфери, директор районного центру зайнятості Лариса Вишневська запросила на зустріч за «круглим столом» керівників установ та організацій, які працюють у сфері соціального захисту, щоб обговорити свої проблеми, ідеї з їх вирішення, досягнення та здобутки.

Відвідали захід голова райдержадміністрації Інна Гайворонська та голова районної ради Андрій Музика.

Під час зустрічі у форматі професійного діалогу учасники круглого столу поділилися досвідом та своїми надбаннями.

Так, Олександр Мороз, начальник Рожищенського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області, розповів про реорганізацію управління та познайомив з нововведеннями, які чекатимуть рожищан найближчим часом.

Олег Шварцкоп, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розповів про роботу Центру у форматі ОТГ.

Директор обласного притулку для дітей Леонід Матвійчук та директор Рожищенського навчально-реабілітаційного центру Тетяна Козубович підкреслили важливість взаємодії та співпраці усіх державних структур, громадськості для вирішення спільної мети – надання допомоги найбільш соціально незахищеним верствам населення.

Заступник директора територіального центру соціального обслуговування населення району Наталія Шварцкоп ознайомила із соціальною роботою та підтримкою одиноких та поважного віку громадян.

 Наталія Воробей, заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації, зазначила, що робота соціального працівника є дуже важливою, і водночас, не легкою.  Це праця, сповнена гуманізму, милосердя, тепла, і у цій сфері можуть працювати лише не байдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування люди.

За сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у реалізацію державної соціальної політики та з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери кращих працівників району відзначено Почесними грамотами Рожищенської райдержадміністрації та районної ради.

Коментарі
04 Листопада 2018, 12:52
наталія фандич
04 Листопада 2018, 16:55
а хто це наталія фандич?!
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024