Служба в армії – жіноча справа

11 Липня 2016, 13:02
1632

В нелегкий час, коли на Сході країни тривають бойові дії на ряду з чоловіками боронити свою рідну землю ідуть жінки. Таке бажання виявила Ірина Бортнік з села Навіз – дівчина обрала службу за контрактом.

Звідки таке бажання? Каже, Батьківщину не вибирають – захищати її повинні всі!

«Це свого роду борг. Хто як не ми самі маємо захищати нашу Україну? Держава має бути єдиною!» – впевнена дівчина.

Ірина обрала фах медика, не так давно закінчила медичне училище в Шостці, на Сумщині. Хоче працювати в медицині надалі, розповідає, подобається бути потрібною. Медиком стала спонтанно, бо мала інші, творчі плани щодо професії.

«Був один прикрий випадок, який показав, що я хочу йти в медицину. Коли навчалася першими пацієнтами були рідні: на тітці вчилася пов’язки робити, а бабусі довелося вперше робити уколи», - усміхається Ірина.

Власне, після завершення закладу і вирішила йти в армію.

«Рішення прийняла зразу. Ще знайомі допомогли порадою. Знайомі дівчата, які вже служать за контрактом кажуть їм подобається, от і я вирішила спробувати», - розповідає Ірина Бортнік.

Каже, батьки ініціативу йти до війська підтримали. Труднощів, які виникатимуть на службі не боїться, впевнена – впорається з усім.

« Армії, дисципліни, труднощів я не боюсь, бо це -  звичайна робота. Куди мене направлять служити – я не знаю, але куди б я не потрапила: чи в інший регіон, чи на Схід – знаю, є люди яким треба буде моя допомога. Робитиму все, що можу і вмію, бо мене цьому вчили», - коментує дівчина.

Ситуація в країні не легка, втім молодій патріотці Район. Рожище бажає витримки, наснаги, сили для важливої служби в Збройних Силах України.

Коментарі
11 Липня 2016, 18:54
Щиро вірю, що тобі все вдасться))ти молодець) )
12 Липня 2016, 12:15
Хай Бог тебе береже!!!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024