Юні рожищани привезли нагороди із Києва

02 Листопада 2018, 13:04
3437

Юні рожищани взяли участь у ІV Всеукраїнському відкритому конкурсі #мистецтво. 

Захід відбувся у суботу, 20 жовтня, у Києві.

Конкурс проводиться з метою виявлення і підтримки талановитих дітей і творчо обдарованої молоді, підвищення майстерності учнів і студентів навчальних закладів з мистецькими класами і факультетами, обміну творчими досягненнями та досвідом серед дітей, молоді та педагогів України.

Вихованці керівника студії образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Художній дивосвіт» КЗ «Рожищенський будинок дитячої творчості» Оксани Шатунової неодноразово ставали його переможцями. Цьогоріч у мистецькому змаганні взяли участь 423 учасники (132 педагоги) зі 100 навчальних закладів з 57 населених пунктів України. 

Серед учасників конкурсу були і студійці з Рожищенського БДТ. Талант юних рожищан та копітка праця педагога знову були гідно оцінені поважною судейською колегією. Богдана Черняк отримала диплом ІІ ступеня в номінації «Декоративно-прикладні техніки», Андрій Качеровський став лауреатом ІІІ ступеня в цій же номінації, Олександра Ярчевська - лауреат ІІ ступеня в номінації «Декоративно-прикладні техніки». Ці діти вперше брали участь у конкурсі, тим паче всеукраїнського рівня. Тому гордість за здобутки юних талантів – особлива. Неодноразовий призер всеукраїнських і міжнародних конкурсів Юлія Сурмач здобула ІІ місце в тій же номінації.

За високий рівень підготовки учасників ІV Всеукраїнського відкритого конкурсу #МИСТЕЦТВО дипломом була нагороджена й наставник Оксана Шатунова та аналогічним дипломом - КЗ «Рожищенський будинок дитячої творчості». Цінним є і той факт, що наш заклад позашкільної освіти увійшов у десятку найсильніших навчальних закладів мистецького спрямування у загальнокомандному заліку.

Нагороди
Нагороди

 

Коментарі
02 Листопада 2018, 16:39
Молодці
03 Листопада 2018, 01:38
Хотілося б , щоб новини не передиралися зі шпальт газет чи сторінок в соціальних мережах.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024