Три Рожищенські водойми, де точно щось зловите

10 Липня 2016, 12:00
12875

День рибалки в Україні відзначається у другу неділю липня. Цього року свято припало на 10 число. Тож, окрім як рибалити, сьогодні біля водойм будуть варити уху, смажити шашлик й розповідати безкінечні історії про власні трофеї.

Щодо трофеїв, то чи не найбільшим провалом у рибалок вважається поїхати на риболовлю й нічого не впіймати. Себто у справжніх рибалок, а не у тих, що хочуть зловити кілька чарок. «Таблоїд Волині» проконсультувався з досвідченими у рибній справі й підібрав три водойми в Рожищенському району, звідки точно не вернетеся з порожніми руками.

Затока Стиру біля села Оленівка Рожищенського району

Урочище офіційної назви не має, але в народі його іменують Чебені. Влітку, то також зона відпочинку, тож риболовлю варто добре продумати.
Що ловиться: сом, лящ, підлящик, головень, судак, щука, окунь, лин.
Дорога: від Луцька власним авто їхати близько 30 кілометрів, тож 45 хвилин на дорогу доведеться витратити.

1

 

Озеро Борове у селі Крижівка Рожищенського району

Природне озеро, добряче облюбоване місцевими рибалками, тож не дивуйтеся, якщо дорогу у Крижівці вам підказуватимуть не надто охоче.
Що ловиться: лящ, підлящик, плотва, карась.
Дорога: на дорогу автомобілем доведеться витратити близько години, адже подолати маєте більше 40 кілометрів.


 

Річка Стир

Як кажуть професіонали, риболовним Клондайком у всі часи залишається річка Стир, що протікає через усю Волинь. Щоправда, кажуть, новачкам тут буде важко, однак риболови з досвідом точно не поїдуть зі Стиру з порожніми відрами.
Що ловиться: сом, лящ, підлящик, головень, судак, щука, окунь та ін.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Рожище» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected] 

 

Коментарі
10 Липня 2016, 15:37
Ви були на Боровому, Редакція??? Там немає уже озера, НЕМАЄ!!!
10 Липня 2016, 17:18
А ця редакція ніде не бувае...Працюе на дому...Користуеться плітками і не перевіреними фактами...Прохфесіоналимать вашу! ..
10 Липня 2016, 18:38
О! Вова Потапчук озвався зі своім лєксіконом
16 Липня 2016, 01:56
вкотре видаляють мої коментарі))) хто ж то там такий захисник цього розпухшого вепра?))) так от, отого потапчука не раз бачили з сітками біля Стиру. І не раз воно там по морді за це заробляло. Буде заробляти і надалі, якщо буде цим займатися!!!
16 Липня 2016, 02:04
Будь ласка, вкотре дуже просимо - не вживайте образливих слів!!!! В нас гарна українська мова!!!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024