Дітей рожищенських бійців АТО розважали у Луцьку

10 Липня 2016, 10:00
1893

Координатори проекту «Меценати для солдата» ініціювали проведення веселого відпочинку для дітей бійців АТО з Рожищенського району.

 

На чолі з волонтеркою ГФ «Народна самооборона м. Рожище» Анастасією Стасюк, до обласного центру попрямували Руслан та Тетянка Майструки із Щурина, Ольга Полячук з Навоза, Марія та Олег Боймийструк з Літогоща, Микола та Вероніка Катеринюк, Олена та Святослав Михалюки з Вічинь, Вадим та Оленка Ткачуки з Переспи, Ваня та Андрій Мусії з Щурина.

Анастасія Стасюк висловлює щиру вдячність заступнику голови Рожищенської РДА Інні Сергійчук за наданий транспорт та пальне. 


 

День для малечі виявився напрочуд активним та насиченим. Маленьке свято розпочалося із Центру дозвілля і розвитку «Адреналін Сіті», де охочі переглядали мультфільми, ловили нові емоції на батутах і гірках у парку розваг «Лімпопо» та грали у боулінг.

 

Активіст проекту «Меценати для солдата» Руслан Теліпський зазначив, що вже не вперше вдається організувати таке свято для діток учасників АТО, а бажання продовжувати ініціативу лише зростає.

 

Окрім розваг в «Адреналін Сіті», діти безкоштовно відвідали зоопарк, познайомилися із патрульними поліцейськими та посмакували піцою у «Тарантеллі».

 

- Хочеться подякувати Руслану Теліпському та Nata Chul за велике серце та бажання робити для дітей такі свята,  - зазначає Анастасія Стасюк. – Бо насправді це велика відповідальність та сміливість взяти на себе організацію та проведення подібних заходів.  

 

Втомлені, але щасливі дітки поверталися додому. Радо ділилися враженнями, і хоч слів їм часто бракувало, захоплення видавали щирі усмішки.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024