Рожищенський мер натякнув, що може не висувати свою кандидатуру на чергових виборах

14 Серпня 2015, 15:22
1704

Міський голова В’ячеслав Поліщук повідомив громадськість, що він не може працювати в тих умовах, які йому створили зверху.

В’ячеслав Поліщук досить емоційно висловив свою точку зору на події, які відбуваються у місті і районі.

«Якщо правоохоронні органи вважають, що я взяв хабара, на наступний термін мені тут нічого робити. Хоча надходження в бюджет нормальні, а те, що багато речей скинули на міську раду – не нормально. Те, що у місті багато злочинів, а міліція не реагує – не нормально, те, що багато звернень у прокуратуру – теж не нормально.

Те, що у районі немає служб до яких може звернутись міський голова чи громадськість – не нормально, Я в таких умовах працювати не можу. Сьогодні держава не надала ніяких повноважень ні сільським головам, ні міським. Нам нав’язують дебільні реформи. Взяти хоча це об’єднання громад. Та дайте повноваження вирішувати питання. Все звалюють на міського голову. Я можу показати, скільки у мене всяких відписок. І всі до мене – ти влада. А що, крім мене у районі немає влади. Питання пісковозів. Де влада? По сплаті податків, по профілактиці правопорушень – де влада? Це мій крик душі!», - слова міського голови В’ячеслава Поліщука.

Коментарі
20 Вересня 2018, 08:06
Взвод офіцерів НКВДистів для чокнутих рожищан треба і щоб Адольф Алоїзович очолив владу міста.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024