Рожищани відвідали виступ всесвітньо відомого спікера Ніка Вуйчича

29 Жовтня 2018, 17:25
3328

Жителі Рожища відвідали виступ відомого мотиваційного спікера, автора бестселерів Ніка Вуйчича.

У неділю, 28 жовтня, Нік Вуйчич виступив у Львові, - повідомляє прес-служба Рожищенської міської ради.

Побачити та почути легендарного спікера до Льовова поїхали й рожищани. Зокрема, пастир Церкви євангельських християн-баптистів Степан Бандура та прихожани Церкви з Рожища та села Олешковичі Рожищенського району.

Програма візиту Ніка Вуйчича у Львові включала мотиваційний виступ перед десятками тисяч українців.

«Ніка запрошують по всьому світу, і його виступи надихаються всіх. Також усі без виключення дивуються його силою духа, прикладом та жагою до життя. А поділитися цій людині є чим. Адже він у дитинстві намагався вкоротити собі віку, а сьогодні є щасливим чоловіком і батьком чотирьох дітей. І про те, як повернути віру до життя або як її не втратити, власне, й розповідає на своїх лекціях. Тож у неділю він перед тисячами людей вкотре розказував, що утримувало його від відчаю у важкий період і розповідав, як реалізувати свій потенціал на всі сто відсотків, не дивлячись на будь-які обмеження і перешкоди», - каже рожищанин Олександр Гаврук.

За словами співрозмовника, Нік Вуйчич поділився таємницями свого успіху та розповів, як він став щасливим батьком чотирьох дітей, гарним чоловіком та всесвітньо відомим спікером. А також зосередився на питаннях мотивації, віри в Бога та життєвих цінностях, які допомагають долати труднощі та перешкоди.

«Ми поїхали, аби набратися позитивної енергії з його виступу, з його прикладу. Вуйчич є великим натхненником. Адже, людина, без рук, без ніг живе щасливим життям і не нарікає на долю. А ми маємо і руки, і ноги, розум маємо дарований Богом, але не цінуємо цього. У житті керуємося лише своїм «я», а не наукою Ісуса Христа. Хоча все має бути навпаки. Бо лише тоді й в сім’ях буде порядок, і в державі. І лише тоді Україна буде заможною державою», - додав на завершення чоловік.

Довідково. Нік Вуйчич - християнський проповідник та мотиваційний тренер. Від народження живе без рук та ніг. Вперше завітав в Україну у липні 2008 року до Тернополя. У вересні 2017-го року у Києві брав участь у відзначенні Дня подяки і 500-річчя Реформації. З 2010-го року одружений з Канае Міяхарі. Пара виховує 4-х дітей.

Виступ Ніка Вуйчича у Льовові
Виступ Ніка Вуйчича у Льовові

 

Коментарі
30 Жовтня 2018, 09:32
І спасибі,що очевидці поділилися з нами своїми прекрасними коментарями.
30 Жовтня 2018, 23:45
Вони дуже надихають,підтримують,вселяють надію,а ще раджу прочитати шлях,який він пройшов від народження і дотепер.Заслуговує поваги!!!!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024