Фізики з Рожища здобули «бронзу» на обласному турнірі

29 Жовтня 2018, 16:15
3528

На Волині відбувся обласний турнір юних фізиків. У змаганнях взяли участь і учні Рожищенського навчально-виховного комплексу №4.  

На базі Східноєвропейського університету відбувся ХХV обласний турнір юних фізиків, - повідомляє прес-служба Рожищенської міської ради.

Серед 15 команд були й наші рожищани - учні Рожищенського НВК №4 Ірина Римчук й Максим Гнатченко (11 клас), Тетяна Синя (10 клас) та Богдан Яринюк (10 клас, учень Рожищенської школи №1) на чолі з вчителем Святославом Пігрухом.

Під час турніру учні розв'язували теоретичні та практичні задачі, проводили дослідження, виступали в ролях доповідачів, опонентів та рецензентів. 

У першому турі турніру учні здобули впевнену перемогу в команд Іваничівського НВК й Нововолинського ліцею та вийшли в другий тур змагань.

У наступному колі змагань, де йшла «запекла боротьба» серед команд з Луцького, Ратнівського, Любомльського районів та Нововолинська, юні фізики з Рожища вийшли в призери та зайняли третє почесне місце. 


 

Коментарі
30 Жовтня 2018, 12:05
Деякі уточнення. В обласному турнірі юних фізиків брала участь збірна команда району.І це вже друга перемога наших юних фізиків в таких інтелектуальних змаганнях. На цей результат наполегливо працювали разом з учнями вчителі фізики - Бойко П.С.(ЗОШ І-ІІІст.с.Ворончин), Антонюк М.В.(ЗОШ І-ІІІст.смт.Дубище), Конашук В.Д.(КОНЗ "ЗОШ І-ІІІст.с.Переспа"), Фенюк В.М.(ЗОШ І-ІІІст.с.Кременець), Пігрух С.В.(Рожищенський НВК №4 "ЗОШ І-ІІІст.-гімназія") та районний методичний кабінет. РМК висловлює вдячність згаданим педагогам, дирекції перелічених ЗЗСО та Копачівській громаді за сприяння в підготовці збірної команди.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром