Представники міста Рожище у складі групи активістів зустрілися з першим заступником Міністра аграрної політики та продовольства Максимом Мартинюком

26 Жовтня 2018, 09:00
3666

Народний депутат України Дмитро Добродомов пише у себе на сторінці Facebook:

25 жовтня, разом з представниками громадськості Волині зустрілися з першим заступником Міністра аграрної політики та продовольства Максимом Мартинюком із приводу виявлених фактів корупції у лісовій галузі Волинської області.

Активісти власноруч віддали йому звернення щодо звільнення із займаних посад керівника управління лісового господарства у Волинській області Олександра Кватирка та в. о. директора Агенції лісових ресурсів Володимира Бондаря. Волиняни неодноразово зверталися до міністерства з вимогою звільнити чиновників та притягнути їх до відповідальності, однак адекватної відповіді не отримали.

Причиною таких кроків стали численні зловживання та корупційні дії, які вчиняли ці чиновники. Зокрема, комерційна вирубка гектарів заповідних лісів під виглядом санітарної рубки, надання мисливських угідь своїм фірмам, призначення корумпованих директорів лісгоспів, монополізація ринку деревообробки та навіть створення приватних армій під виглядом охоронних фірм. Кричущим фактом став нещодавній скандальний віп-відпочинку Кватирка і ко у місцевому заказнику.

На зустрічі разом із М. Мартинюком визначив три основні проблеми, які необхідно вирішувати. Це вирубка лісів на території національних парків та заповідників Волині, незаконна передача земель приватним особам і забудови на них, а також, кадрова політика лісомисливських господарств, де посади обіймають чиновники, на яких заведено кримінальні справи. Звісно, більшість питань є до діяльності правоохоронних органів, які відкривають кримінальні провадження, а потім просто закривають справи.

Замміністра пообіцяв спільно з Міністерством екології з’ясувати та надати мені інформацію щодо виділення земель із числа національних парків та заказників приватним особам, які використовуються не за призначенням.

Зі свого боку, як Секретар Комітету ВРУ з питань запобігання та протидії корупції, пообіцяв організувати засідання щодо численних фактів корупції, зловживань, перевищення повноважень чиновників лісомисливських господарств Волині.

Домовилися про наступну зустріч через місяць. Будемо сподіватися, що ці кроки принесуть реальні результати та стануть початком великої боротьби за відновлення та збереження лісового господарства України!

Також, хочу подякувати Народний контроль Волинь за таку активну громадянську позицію! Разом зробимо більше!


 

Як повідомлялося раніше, активісти з Рожища та Луцька викрили компанію чиновників, які розважались у Ботанічному заказнику загальнодержавного значення.

https://rozhyshche.rayon.in.ua/news/95507-aktivisti-z-rozhishcha-ta-lutska-vikrili-kompaniiu-chinovnikiv-iaki-rozvazhalis-u-botanichnomu-zakazniku-zagalnoderzhavnogo-znachennia

Коментарі
26 Жовтня 2018, 13:22
Скільки ж ми не бачились. Думав, вже десь зникла, але ж ні! От вона професіоналка!!!
26 Жовтня 2018, 15:24
Я чула, що лісівники зирають на неї компромат...<br/>Цікаво, що це буде?))
26 Жовтня 2018, 15:49
Хто ним давав такі повноваження представляти м. Рожище? Здається я за це не голосував..
26 Жовтня 2018, 16:36
А хіба їй треба повноваження? Погано виспались і пііішла від імені Рожища «вопроси рішати». Зараз знову якась комірка вилізе і почнеться. Висновок один: чим далі Петручка від Рожища, тим тут привітніші люди.
26 Жовтня 2018, 16:42
З такими дибілами як ви так і живемо. Тому і країна наша &quot;процвітає&quot; і активно розвивається в галузі корупції. Люди їздять, стараються щось змінити, а тут купка придурків тільки критикує. Люди на майдані, на Сході вмирали, а ці бізнес з держави будують
26 Жовтня 2018, 20:13
А що ви зробили для того щоб щось змінити? Тільки вмієте сидіти на клавіатурі гавкати. Тому що навіть відкрито в лице ніхто з вас нічого не скаже. Бо ж страшно. Правда? Вам все не так. Газ подорожчав мовчите, бензин мовчите, президент в усьому винний, а що ви , крім того що сидіти і втиху, тих, хто щось пробує змінити обсираєте
26 Жовтня 2018, 21:10
«Люди їздять стараються, хоч щось змінити» хоч щось нехай міняють в себе на кухні, наприклад табуретки переславляють. Мова йде про те, що там де з‘являється ця жінка: інтриги та брехня. Скандали - це все що її цікавить. Є хоч одна справа, яку вона довела до завершення? Нема. Один шум і нуль толку. Сенс її життя підсунути комусь «подлянку».
26 Жовтня 2018, 23:13
Не судіть по собі! Не всі такі, як ви! А до толку вона багато чого довела, не полінуйтесь почитати її матеріали.
27 Жовтня 2018, 00:07
То ж про що й мова. Що не всі такі, як Петрук. На жодній роботі не затрималася. Скаче з місця на місце і склоки розводить.
27 Жовтня 2018, 20:44
Це ви про Тамара Петрук
27 Жовтня 2018, 22:23
Ні. Це ми про Оксана Петрук, ще відгукується на прізвище ковальчук. Ще її можна називати «комірка історії».
27 Жовтня 2018, 23:30
Ніколи не слухайте, що говорять про неї її заздрісники. Успішним людям не до цього), вони зайняті собою. А ви просто купка невдах, що строчать гівняні коменти. Ви - дно) краще ділом займіться)
28 Жовтня 2018, 00:25
і ваша петрук. В чому її успіх, що вона таке зробила, чи робить. скандали то ще не успіх. а комети якби були гівняні, їх би видалили.
28 Жовтня 2018, 00:47
Тільки дно пише коменти, і ніколи в житті не скаже це в очі, особисто! Тому ти - дно, яке нічого не досягло) з чим тебе і вітаю) іди працюй, може вдасться себе якось реалізувати, і не вистачатиме часу на обливання брудом Петрук. Як кажуть : &quot;Собаки лають, а караван йде&quot;
28 Жовтня 2018, 01:30
Ви тільки й вмієте обливати брудом нормальних людей.
28 Жовтня 2018, 01:54
Я думаю, що заздриш. Ще й як. В тебе нічого не виходить? Так?
28 Жовтня 2018, 01:54
Я думаю, що заздриш. Ще й як. В тебе нічого не виходить? Так?
28 Жовтня 2018, 03:04
Звичайно нічого не виходить. Точно якась баба, що заздрить Оксані, і ніяк не може пережити, що та успішна. І це ще хто тут бідолаха?
29 Жовтня 2018, 21:39
побільше б таких оксан то може ще наші діти будуть жити краще
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024