Комісія районної ради вирішувала питання комунальної власності

26 Жовтня 2018, 07:35
2248

У середу, 24 жовтня  2018 року відбулося засідання постійної комісії райради з питань використання майна спільної власності територіальних громад району, розвитку підприємництва, енергетичного комплексу, транспорту та зв’язку. В засіданні  взяли участь заступник голови районної ради Раїса Кучмук, заступник голови райдержадміністрації Інна Сергійчук, начальник відділу освіти та молоді райдержадміністрації Ігор Кузава та керівники комунальних установ.

Повідомляє Відділ з питань організаційного забезпечення  районної ради.

В ході засідання постійної комісії депутати детально проаналізували  клопотання відділу освіти та молоді райдержадміністрації щодо перейменування ЗОШ І-ІІІ ступеня села Сокіл у заклад загальної середньої освіти «Сокільський ліцей», затвердження статуту та оголошення і проведення конкурсу на посаду директора даного навчального закладу. Після обговорення, члени комісії рекомендували відділу освіти та молоді райдержадміністрації доопрацювати дані питання.

З метою ефективного використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста, району депутати погодили договір оренди нерухомого майна між районною друкарнею і ПП «Редакція газети «Наш Край», розглянули лист ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 м.Рожище про неможливість продовження договору оренди нерухомого майна з Рожищенським районним центром соціальних служб для сім’ї та молоді та рекомендували сесії районної ради реорганізувати Рожищенську ЦРЛ в комунальне некомерційне підприємство «Рожищенська центральна районна лікарня» Рожищенської районної ради.

Коментарі
26 Жовтня 2018, 11:54
Шварцкоп пакуй речі....
27 Жовтня 2018, 00:19
і в Теплоцентр шуруй. там якраз місце здавалося в оренду.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром