Бібліотекарі - про зустріч із відомим українським письменником та мандрівником Максом Кідруком

25 Жовтня 2018, 20:40
2567
Рожищенська районна бібліотека для дітей  на сторінках Facebook ділиться враженнями про зустріч із відомим українським письменником та мандрівником Максом Кідруком.
 
В рамках всеукраїнського туру #101містДБН з презентацією своєї нової книги #ДЕНЕМАЄБОГА в нашій бібліотеці побував відомий український письменник, мандрівник Макс Кідрук.

Захоплююча розповідь автора про новий роман відразу взяла в полон всіх прихильників його творчості. Це своєрідна збірка з шести оповідань, кожен герой якого так чи інакше пов'язаний з іншим. Зустріч розпочалася із знайомства з ними. Історії про людей з різними долями і життєвими ситуаціями обрані не випадково. Кожна має свій підтекст та значення. Але усіх цих незнайомців об’єднало одне – рейс 341, який і приведе до найбільшого випробування у їхньому житті.
Розповідь супроводжувалася слайдами, які допомагали краще уявити героїв твору та розібратися в деталях.
#ДЕНЕМАЄБОГА - спроба збагнути, чи є у кожного з нас всередині щось, таке, що залишає нас людьми, що втримує людей від перетворення на звірів у місці, де не діє мораль, у місці, де немає Бога.
Наприкінці зустрічі автор розповів, що далі буде інтерактивна книга з доповненою реальністю, для якої створять безкоштовний мобільний додаток. Таким чином Макс Кідрук хоче зацікавити молодшу аудиторію, яка звикла проводити весь вільний час за гаджетами, читати книги.
Презентація завершилася селфі і автограф-сесією з улюбленим письменником, а ще інтерв’ю, яке взяли у автора учні Копачівської ЗОШ для шкільної газети.
Так шкода, що не усе запитали, не усе встигли побачити та почути, але сподіваємося, що це гарний привід зустрітися знову. Завжди чекаємо!!!
P.S. Дякуємо за співпрацю дирекції ЗОШ №2, №3, НВК №4, Копачівської ЗОШ і всім, хто знайшов час і прийшов на цікаву зустріч.


















 

Коментарі
26 Жовтня 2018, 15:43
Відомий) сильно сказано
27 Жовтня 2018, 22:53
Серед тих, хто книги читає він достатньо відомий. У Луцьку в книжкових магазинах не можна захопити його книг. Розходяться з аншлагом. Одного разу мусила через інтернет сайти замовляти, бо не можна було захопити. Вилазьте з гаджетів і читайте книги)))
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024