Служити за контрактом можна на Волині

06 Липня 2016, 13:20
3531

В райцентрі розгорнули активну агітацію: біля ринку працівники районного комісаріату поставили намет, де інформують прохожих і просто всіх бажаючих про умови контрактної служби.

Робота рекрутингового центру стартувала сьогодні, працювати він буде щодня: зранку і до вечора.

Хто підходить, питає, цікавиться, а хто – просто оминає намет десятою дорогою. Таке ставлення до інформації та контрактної служби зумовлене тим, що люди до цих пір переконані, що доведеться служити на Сході – в епіцентрі бойових дій.



 

Чи відповідає інформація дійсності в Район.Рожище вирішили з’ясувати.

Виявляється, є чимало вакансій. Служити за контрактом можна не покидаючи області.

«Кількість вакансій щодня змінюється, але вони є. Наразі йде доукомплектування окремої механізованої бригади в місті Володимир-Волинську, набирають контрактників на службу в  сусідній Рівненщині, є чимало вакансій у в Ратному та Лукові», - розповів Олег Алєксєєв, військовий комісар Рожищенського районного військового комісаріату.



 

На контрактну службу беруть і жінок. Тож особи прекрасної статі теж можуть стати на захист Батьківщини.

«Для військових створені всі умови. Хороше харчове, речове забезпечення, висока зарплата. Зарплатня простого солдата складає від 7000 гривень, офіцерів – від 9 000. Після другого контракту військовослужбовці мають право на безкоштовну освіту. У  медичних закладах Міноборони області можуть безкоштовно лікуватися члени родини військового. Для отримання такої можливості повинна бути наявна довідка із військової частини, про проходження служби та посаду військовослужбовця, а також медична довідка із лікарні про необхідність лікування близького родича. При їх наявності надається право на безкоштовне лікування», - інформує Олег Алєксєєв.

Щоб служити за контрактом, потрібно бути патріотом, мати хороше здоров’я та бажання захищати Україні.

Коментарі
06 Липня 2016, 16:44
Хай Паламар піде і служить в 14 бригаду , а не сидить в військоматі і протрирає штани,піариться і більше з нього немає ніякого толку тільку стругати дітей.
06 Липня 2016, 17:37
то піди ти у військомат,паламара підміни а він у чотирнадцяту рване
06 Липня 2016, 19:18
А я був в АТО сходи тепер ти.
06 Липня 2016, 19:34
Звичайно , нехай спершу підпишуть контракт бурі і дулюки, потім савчуки і шкільні , а тоді і я піду на контракт.
07 Липня 2016, 00:58
нє, таки спершу Музика, який перший після мітингу в Рожищі побіг показово з купою журналюг писати заяву на контракт у військкомат. Так знімали, так писали про нього в газеті, що я й справді повіт шо чувак одумався. А ні! Та заявочка, якимись дивом зникла)))))) Мо, писав невидимим чорнилом? Шо там Алєксєєв? Чо немає рядового Музики в строю? Ше не весь район облупашив? А потім хай йде набожний Шкільний. Навіть на війну хай їде службовим авто. Я пальне йому заправлю. А Дулюк з Шварцкопом хай лишаються. Вони хоча б волонтерський напрямок організують. Возитимуть нашим "престижним воякам" памперси на схід!
10 Липня 2016, 14:47
Це все фігня! Я двічі демобілізований з 1-ї та 4-ї хвилі, учасник АТО. дійсно вірив в якісні зміни, підтримку держави, планував підписати контракт, а зіткнувся з тим, що поки я на межі зіткнення я потрібний ЗСУ - як військова одиниця, як раб сила, поза її межами я ніхто і звіть мене ніяк, як фудбольний мячик в ногах купи офіцерів які думають лише про свої зірочки і посади десь в теплому місці. Почніть якісні зміни в ЗСУ! почніть цінувати людське життя! позбудьтеся "воєнщини" і старих офіцерів які звикли служити за радяеським зразком. не брешіть в кіннці кінців як на контракті чудово - говоріть правду і люди підуть самі.
14 Липня 2016, 04:27
Да дожилися з армії роблять передвиборчу компанію , скільки за агітацію платять ?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024