Як вчились під відкритим небом у Копачівці

24 Жовтня 2018, 10:00
2837

Система роботи Нової української школи тісно пов'язана з ідеями, які пропагував у своїй роботі Василь Олександрович Сухомлинський. Учення Сухомлинського несе в собі чудодійну виховну силу. Для нього творення краси і добра зливаються воєдино – в енергетику любові.
Цією доброю енергетикою наповнена робота вчителя 1 класу Копачівської школи Світлани Левчук, яка дотримується принципів гуманістичного виховання, впроваджує у своїй роботі чотири знамениті культи Сухомлинського: Батьківщини, матері, рідного слова, книги.
Світлана Василівна вчить дітей бачити і відчувати красу природи, бережливо ставитись до навколишнього середовища. Вона виховує любов до рідного краю, формує у дітей почуття доброти до суспільства. 
Радісно сяють дитячі оченята, милуючись красою осіннього листочка, під час «Уроку під відкритим небом». Вдумливими і серйозними виглядають першокласники, обговорюючи презентацію «Десять не можна (за Василем Сухомлинським)». Уважно слухають оповідання з книг Сухомлинського, прочитані бібліотекарем Валентиною Герасимяк
Віриться, що ці яскраві промінчики світла запалять у наших дітей вогонь доброти й любові до Батьківщини, поваги до старших, вміння бачити прекрасне.




1

2


1

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024