Вина водійки, а не пішохода: повідомили, хто винен в ДТП у Рожищі

23 Жовтня 2018, 13:40
У місті Рожище, поблизу площі Богдана Хмельницького, 20 жовтня сталася ДТП. 7303
У місті Рожище, поблизу площі Богдана Хмельницького, 20 жовтня сталася ДТП.

У місті Рожище, поблизу площі Богдана Хмельницького, 20 жовтня сталася ДТП.

Раніше повідомлялося, що дівчина-пішохід вийшла на проїжджу частину перед пішохідним переходом. Але її подруга-свідок запевнила, що це є не правда.

«Дівчина ішла по переходу, а не перед ним, а водійка, яка була за кермом навіть і не думала гальмувати. Пишуть, що потерпіла була неадекватна, скажіть, будь ласка, яка людина буде в такому випадку адекватною. І в чому виявлялась неадекватність?

У тому, що вона відмовилась від швидкої, і грошей, які пропонували для неї щоб не викликати поліції й не писати заяви? Ця водійка вже неодноразово потрапляє в ДТП і ця машина вже неодноразово ремонтувалась після таких випадків.

Дівчина, яка була за кермом навіть не вибачилась перед потерпілою, а з гордістю говорила  про те, «що мені буде 340 грн і може на пів року заберуть права»! То треба бути точно неадекватним. І не нести ніякої відповідальності за свої вчинки», - каже свідок.

Про те, що дівчина-пішохід переходила дорогу через «зебру», журналістам Район.Рожище підтвердила й слідча Рожищенського відділення Ківерцівського відділу поліції Ірина Гарасим. Поліцейська каже, що можливо дівчина й раптово вийшла на пішохідний перехід, але винна, ймовірніше, водійка автомобіля. 

Тоді на порушницю було складено протокол за ст 124 КУпАП. Матеріали справи скеровані до суду, який і винесе остаточне рішення стосовно цієї справи.

За словами подруги потерпілої, дівчина нині почувається краще, але має численні синці на тілі.

«Забій лівої ноги, синці, садна на руках, невелика гематома і садна на попереку. І просто шок від того що сталось, про що вона навіть не хоче згадувати», - додає інформаторка.

Коментарі
23 Жовтня 2018, 17:28
Хто це був за кермом?
23 Жовтня 2018, 17:30
Дівчина ішла по переходу, а не перед ним ,правильно зробила що невзяла гроші ,скільки можуть водії калічити людей !!!
23 Жовтня 2018, 18:03
А де ж ти була, якщо навіть не підійшла до потерпілої, якщо все бачила?
23 Жовтня 2018, 22:34
Авто раптово не спиниш,а талантом передбачення не всі водіі володіють.(не про цей випадок коментар,а взагалі про ситуаціі на дорогах міста)
23 Жовтня 2018, 23:00
На площі має бути камера спостереження. Відео все розставить на місце. Але не схоже що водійка гальмувала.
23 Жовтня 2018, 23:52
Навіть якщо це було поперд пішоходом, то що значить в тій ділянці не потрібно тормозити а їхати на всю чи як??
24 Жовтня 2018, 00:17
Згоден. Водій винен. Але, заради власної безпеки (ПРАВИЛА ДОРОЖНЬГО РУХУ) Пішохід повинен перед переходом переконатись що ніякий олень не летить. Здоров'я не повернеш. І толку що будеш правий. Пішоходи досить часто це ігнорують. Тому вина50 на 50
24 Жовтня 2018, 15:27
Автомобіль мазда 5 світлосірого кольору литовська реестрація номер 887 JUU , не лише не пропускає пішоходів на переходах, невмикає стітлові сигнали при зміні напрямку руху, його ще треба на "вживання" засобів перевірити і документи водія і автомобіля.
25 Жовтня 2018, 20:43
4.7<br/>Пішоходи повинні переходити проїзну частину по пішохідних переходах, у тому числі підземних і надземних, а у разі їх відсутності — на перехрестях по лініях тротуарів або узбіч.Пішоходам забороняється:<br/><br/>a)<br/><br/>Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;<br/><br/>б)<br/><br/>раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;<br/><br/>в)<br/><br/>допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину;<br/><br/>г)<br/><br/>переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження;<br/><br/>ґ)<br/><br/>затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов’язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху;<br/>ДЛЯ ОЛЕНІВ ЩО СУКА ЛАЗЯТЬ ПО ДОРОЗІ ЯК ХОЧУТЬ
29 Жовтня 2018, 07:30
До дого часу, поки ви видете писати вигадки, не знаючи конкретних фактів і обріхувати людей роблячи в своїй уяві їх такими небезпечними і як ви пишите &quot;неадекватними&quot; до того часу самі такими і залишитися і безлад той що ви самі створюєте водіям на дорозі і ваших мізках теж залишиться, свідки та інші хто звинувачує водія: майте хоч трохи совісті та людяності, соромно має бути за видумані факти, ви зробили з однієї ситуації купу різних історій про невідому вам людину, придумайте нарешті одну конкретну історію, зробили вибір як на базарі, кому що захотілося і зподобалося те і пишите!
29 Жовтня 2018, 07:34
Вовняка, то вже перебор з брехнею, не марка ні авто з таким номером в дтп не було, придумай щось правдивіше!)
30 Жовтня 2018, 13:48
То все таки хто був за кермом? Ми повинні знати героїв в обличчя! До чого тут таємничі<br/>сть?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром