Резервісти Рожищенського району повернулися після зборів оперативного резерву

23 Жовтня 2018, 10:30
Військовозобов’язані Рожищенського району повернулись з навчальних зборів. 4460
Військовозобов’язані Рожищенського району повернулись з навчальних зборів.

Військовозобов’язані Рожищенського району повернулись з навчальних зборів.

Втомлені, але щасливі, що нарешті втраплять додому, – саме так виглядали чоловіки, які повернулися з навчань.

Нагадаємо, до навчальних зборів залучалисяАндрій Музика з Рожища, Вагіф Кулієв з Рожища, Микола Давидюк з Доросинь, Віктор Семенюк з Дубища, Микола Романюк з Малинівки, Михайло Малярчук з Кременця, Валерій Манюхін з Рожища, Святослав Репенко з Рожища, Ярослав Захарчук з Рожища, Андрій Мельник з Рудки-Козинської, Сергій ЮхименкоМихайло Янюк з Рожища, Олександр Стоцький та Ігор Кавка.

Демобілізовані військовослужбовці-резервісти відновлювали вже здобуті раніше навички з індивідуальної підготовки у складі підрозділу. Це все робиться з ініціативи Міністерства оборони України з метою збереження військових навичок у тих людей, які вже проходили військову службу, а також для підвищення боєготовності частин Збройних сил України у разі введення військового стану.

«Упродовж навчальних зборів резервісти, безпосередньо в польових умовах, відновлювали знання зі стрільби, тактичної, тактико-спеціальної підготовки, інженерної підготовки, військово-медичної підготовки, зокрема, вчилися надавати першу медичну допомогу», – каже заступник військового комісара-начальник мобілізаційного відділення Олександр Мяло.

Варто зазначити, що резервісти не тільки поповнювали свій багаж знань та вмінь, а й ділилися власним досвідом набутим в районі проведення антитерористичної операції. А також, як зазначив Олександр Мяло, рожищани, які не служили в армії, склали Військову присягу на вірність народу України у День захисника України, 14 жовтня.


Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024