Мокрий сніг, холод та сильний вітер: чого чекати від погоди протягом тижня

22 Жовтня 2018, 08:00
Різке похолодання прогнозує синоптикиня протягом тижня. 3850
Різке похолодання прогнозує синоптикиня протягом тижня.

Різке похолодання прогнозує синоптикиня протягом тижня.

У понеділок, 22 жовтня, у Рожищі та районі буде прохолодно,  -0..+13 °C, без опадів, туман, легкий вітер. 

Про те, що цього тижня не варто чекати тепла повідомила у Facebook синоптикиня Наталка Діденко.

«Мокрий сніг, холод та сильний вітер прогнозують синоптичні карти на найближчий тиждень в Україні. Щоб не розганяти паніку, одразу - подробиці та уточнення.

З початку нового тижня, як і прогнозували, похолодання посилиться: від +9+15 градусів поступово у середині тижня до +7+12 градусів. 

Нічними годинами від +4+10 градусів до +1+5 градусів, а подекуди й до невеликих мінусів. Збільшиться хмарність, побільшає дощів. 

Найскладнішими очікуються середа та четвер в Україні. Йтимуть дощі, посилиться вітер до штормових значень, температура повітря буде низькою, вдень в межах +6+10 градусів, на Півдні та Сході до +12+15 градусів.

Внаслідок діяльності циклону з півночі та його атмосферних фронтів у спілці з низькою температурою повітря 24-25 жовтня у західних областях, у північній частині та на Вінниччині місцями можливий мокрий сніг із сильним вітром! Зверніть увагу на цей прогноз! 

Понеділок в Україні ще буде відноснісно спокійним, у більшості областей - сухим, лише на Луганщині та Донеччині пройдуть дощі. 

Температура повітря завтра становитиме +9+14 градусів, на Півдні до +17 градусів. У Києві понеділок очікується без опадів, вдень близько +11 градусів.

Вівторок стане холоднішим, побільшає хмар та ймовірний невеликий дощ. У середу та четвер у столиці очікується несприятлива погода: дощі, сильний вітер, подальше похолодання і навіть при наближенні температури повітря до +1+4 градусів є ймовірність мокрого снігу. 

Ложка синоптичного оптимізму! Наступними вихідними погода в Україні стабілізується, з"явиться сонце та потепліє», - пише синоптикиня.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024