Єдиноріг, морозиво й веселощі: у Рожищі відсвяткували День захисту дітей

02 Червня 2021, 15:46
Єдиноріг, морозиво й веселощі: у Рожищі відсвяткували День захисту дітей 4021
Єдиноріг, морозиво й веселощі: у Рожищі відсвяткували День захисту дітей

Попри похмуру, зовсім не літню погоду, на площі перед Будинком дитячої творчості у Рожищі співали, танцювали, веселилися, отримували нагороди й подарунки наймолодші жителі громади.

Дитяче свято організували 1 червня. Про це повідомили на сайті Рожищенської громади.

Kinder Fest_3, який підготували викладачі БДТ разом зі своїми вихованцями, відгримів на славу. Яскраві кульки й мильні бульбашки, щирі усмішки й позитивні емоції заполонили площу.

Розпочали захід зі святкового концерту «Танцюй! Співай! Відпочивай!», на якому юні аматори сцени виконували пісенні і танцювальні номери. Кращі із кращих отримали нагороди в різних номінаціях.

Після офіційної частини розпочалася розважально-ігрова програма «Адреса дитинства – ГРА», на яку завітав загадковий гість – казковий єдиноріг. Він танцював і веселився з усіма, а також долучився до флешмобу «Коронавірус OFF».

Розважальна студія «Карамболь» влаштувала «Науковий пікнік». А традиційний парад бульбашок, кульки та бульки для всіх доповнили свято дзвінким сміхом та подарували незабутні емоції. Закінчилося дійство смакуванням морозива, про яке подбав ТзДВ «Рожищенський сирзавод».

Свято відбулося за фінансової підтримки Рожищенської міської ради.

Коментарі
02 Червня 2021, 19:11
Ти не дитина, бо в дітях немає стільки жовчі, ненависті і тому подібного. А свято вдалося і, якраз таки, завдяки Поліщуку, за що йому велика вдячність від справжніх дітей.
03 Червня 2021, 11:27
Дуже любить мер Поліщук робити фото на фоні людей !! Уведіть у штат гнилої міськради особистого фотографа Поліщука!!!
03 Червня 2021, 14:56
1 - він фото не робить, бо селфі з Поліщуком я ще не бачив. Його фотографують і не завжди навіть питають дозволу. Це велика різниця. 2 - а на фоні чого тоді робити фото міському голові, якщо не з людьми і не серед людей. Був би фермером чи лісником - фоткався би з тваринами.
03 Червня 2021, 15:24
В тому то і справа,що мер Поліщук нічим конкретно не займається,стільки ходить туди ,де цього лентяя Поліщука можуть сфотографувати!! За що отримує Поліщук зарплату ,більше 50 000 на місяць ?? Поліщук постійно ляпає язиком ,що він нічого не знає,нічого не вміє і все не в його компетенції!!! В його компетенції тільки за ніщо 50 000і більше отримувати і пити горілку на всіляких заходах !!!!!!
03 Червня 2021, 20:11
Шановні верхні і нижні. Дуже невиховано під цією публікацією зводити коментарі до горілки. Все таки стаття про дитячий захід. Може на вашу думку мер і там горілку розпивав. Отямтеся. Краще б подякували у коментарях організаторам за чудовий захід!!!!!!!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024