Відбірковий тур районного огляду-конкурсу «Дивосвіт дитячих талантів». ФОТО

01 Березня 2019, 13:03
8138

У Рожищі проходить конкурс «Дивосвіт дитячих талантів».

У вівторок, 26 лютого, в ДНЗ №2 відбувся відбірковий тур районного огляду-конкурсу художньої самодіяльності учнів та вихованців закладів освіти «Дивосвіт дитячих талантів» серед творчих колективів закладів дошкільної освіти району. Про це йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

У конкурсі взяли участь вихованці ЗДО №1 «Малятко», ДНЗ №2 «Дзвіночок», ДНЗ № 4 «Струмочок», ДНЗ села Топільне «Сонечко» та ДНЗ селища Дубище «Калинонька».

Цього дня у актовому залі дитсадка було справді спекотно від запальних танців, весело – від дитячих усмішок та трішки сумно, коли дітки співали про батьків та любов до України. Тож, поважному журі непросто було серед такого розмаїття талантів визначити найкращі номери, адже кожен виступ вражав оригінальністю, безпосередністю, яскравими костюмами.

Конкурс став святом і для учасників, і для глядачів. А підтримати юних артистів прийшло чимало батьків, які щедро нагороджували своїх діток гучними оплесками. Цей конкурс засвідчив, що у  дошкільних  закладах  проводиться  значна  робота  з  обдарованими  дітьми, приділяється увага музичній грамоті. Малят вчать запальним танцям і допомагають їм розвивати  вокальні здібності.

Але кожен конкурс має мати своїх переможців. Отож, дошкільні навчальні заклади району в фінальному турі, який відбудеться 17 березня в РД «Просвіта», представлятимуть два дитячих колективи: група «Пізнайко» ДНЗ № 2 «Дзвіночок» м. Рожище (керівник Олена Войтович) та вихованці старшої групи Дубищенського ДНЗ «Калинонька» (танець «Східні красуні»), музичний керівник та  хореограф – Людмила Таргонська.

Заступник начальника відділу освіти та молоді Василь Масюк нагородив переможців огляду-конкурсу грамотами відділу освіти та молоді, а музичних керівників – подяками. Також малеча отримала солодкі подарунки.















































Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром