Погані новини про світло

22 Листопада 2022, 20:00
Стан української енергосистеми після шести хвиль ракетних атак РФ. Інфорграфіка Укренерго 26105
Стан української енергосистеми після шести хвиль ракетних атак РФ. Інфорграфіка Укренерго

У мене для вас погані новини. Ситуація зі світлом не ставатиме кращою. Пора прийняти це і почати адаптовуватися.

Припиніть писати коментарі під графіками відключень. Цим ви тільки тішите росіян. Якщо не буде більш атак на енергосистему, графіки з часом стабілізуються і відповідатимуть дійсності. Ну принаймні дуже на це сподіваюся.

Що ми маємо зараз:

  • в Україні практично не залишилося неушкоджених великих теплових і гідроелектростанцій та вузлових підстанцій Укренерго;
  • відключення світла з нами як мінімум до весни (за умови, що не буде більше атак);
  • найближчим часом саме світло буде основною темою російських ІПСО, вони будуть стимулювати українців ненавидіти владу, підштовхуватимуть виходити на протести та мітинги «за світло!».

Як ми можемо поліпшити своє становище:

  • потурбуватися про генератор, акумулятор, інвертор, павербанки, буржуйки, дрова, свічки, газові горілки або плити;
  • довести до ладу хату в селі чи на дачі;
  • якщо всі ці варіанти не для вас, готуватися до виїзду за кордон.

Ніхто зараз не наживається на нас, не живеться в якомусь районі чи області краще, не складають графіки окремо для міста і для села, не хочуть нікому напакостити. Українські енергетики працюють понад норму, а за те отримують тонни люті. Ну не винні ж вони. ЦЕ ВСЕ РОСІЯ!

Коментарі
24 Листопада 2022, 06:34
Як давите ви на жалість. В Україні ТЕС і ГЕС , гідро займають 30%, 10-зелена, атомна-60. І якщо в нас розбомблено 40, то атомною можна забезпечити все населення на роки. Треба ж просто оскотинити людей. На вулиці світло горить, а в будинках не треба. То подумайте про людей-включіть в будинках, вимкніть на вулиці. На вулицях сніг і так видно. Не робіть людей дурними
24 Листопада 2022, 08:41
Шановна, не треба тут російську пропаганду сіяти. Як вам з атомки передати світло, як знищені вузли? Тому то атомки вимикаються. Світло виробляють, але його ніхто не забирає. Може зганяєте собі в мішок наберете і будете радіти?
08 Грудня 2022, 12:16
Не потрібно тут розводити людей і говорити "Це все Росія", бо часи холопів закінчились, а люди порозумнішали!! Добре видно, хто чим оре))) пані Юлія сказала правду, що того, що маємо достатньо на всіх, а Ви ще намагаєтесь утиснути...так уже не буде і не сподівайтесь....не потрібно прикриватись війною
11 Січня 2023, 04:34
От тепер щось напишеш, проти влади- руській бот, пропаганда Кремля, парахабіти і т.д Сидіть в темноті та жуйте лайно і пишіть про світло... Ви людям рот не закрите і критично мислити не перестануть.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024