Про афганських біженців і «зе-піар» на цій темі

10 Вересня 2021, 17:00
Про афганських біженців і «зе-піар» на цій темі, –  голова районного осередку Національний Корпус Ірина Ющук БЛОГ 1765
Про афганських біженців і «зе-піар» на цій темі, – голова районного осередку Національний Корпус Ірина Ющук

Таке враження, що ми усі потрапили в якесь задзеркалля чи у вигаданий «світ Орвелла» де не важливо, що раціонально, правильно, логічно. Куди важливішим є те, що подумає умовний «Старший брат».

Прийняти 5 тисяч афганських біженців, бо це схвально сприймуть високі чиновники в Євросоюзі? Та легко! Це перемога? Як на мене, сумнівна.

Я вже не буду вдаватись в такі деталі як те що ми, як Країна, не можемо собі цього дозволити враховуючи від'ємні показники бюджету і т.п.

5 000 осіб багато це чи мало?

До прикладу скажімо от населення Волинського містечка Любешів яке донедавна було райцентром становить порядка 5 700 жителів.

Для порівняння така набагато фінансово впевненіша країна як Данія не може собі цього дозволити, хоч є в рази багатшою. Тому поставила афганським переселенцям вимоги. Хочете статус біженця? Будь ласка. Однак, ви зобов'язані працювати не менше як 37 годин на тиждень. Це державницька позиція.

Наші ж НЕ «державні мужі» продовжують боротись за симпатії і лайки.

Восьмий рік Країна в стані війни. Понад мільйон внутрішніх вимушених переселенців та інші численні внутрішні проблеми? Це все потім. На цьому ж не дуже хайпанеш.

 

 активістка, членкиня виконкому міської ради 

Ірина Ющук

Коментарі
10 Вересня 2021, 16:20
Я б побачив як ти б хайпувала коли тобі могли відрізати голову чи забити насмерть коли ти просто не одягла капелюх
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024