Архів новин за 03 Серпня 2016

19:08
Сьогодні, 3 серпня, працівники ДСНС України у Волинській області провели пожежно-профілактичну роботу в Переспівській сільській раді. Основним завданням було виявити порушника-палія, який спалює стерню на цій території та надати інформацію селянам про те, як запобігти пожежі в період врожаю.
18:08
Велика кількість реклами ліків по телевізору та в друкованій пресі свого роду стимулює людей до самолікування. Дехто протоптав стежку а аптеку, як в магазин. І хоча тепер аптека нагадує супер модний супермаркет, ліки – не продукти. Це досить потужна хімічна суміш, яка може мати і позитивний, і негативний вплив на організм.
14:08
Християнський табір проходив в реколекційному домі Тернопільської духовної семінарії УГКЦ в селі Дора, Івано-Франківської області.
13:08
В будинку культури села Малинівка відбувся звітний концерт аматорських колективів та окремих виконавців під назвою " Моя Україно, пісенний мій краю" присвячений 25 річниці Незалежності України
11:08
Найсумлінніше серед волинських нардепів сесії Верховної Ради відвідує Ігор Гузь, найменш активно - Сергій Мартиняк.
09:08
Шановні рожищани! Загубився пес породи курцхаар на ім'я Амур.
08:08
У Рожищенському районному суді розглядається справа "суддя проти патрульного". Йдеться про оскарження постанови луцьких патрульних, які склали протокол про порушення правил дорожнього руху суддею Андрієм Подзіровим. Слухання у справі відбулося 2 серпня. Новину і відео з судового засідання опублікували на сайті «Громадське.Волинь»
07:08
Сьогодні середа, 3 серпня. Релаксуйте за чашечкою ароматної кави та дозвольте собі хоча б зранку помріяти про щось хороше. Нехай буденні справи не створюють вам перешкод і не забирають багато часу. Залишіть для себе хороші спогади, додайте до них приємного кавування і шматочок улюблених ласощів. Гарної середи!
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024