Архів новин за 20 Липня 2016

21:07
У програмі звучали народні та сучасні українські пісні, вірші, виконувалися музичні, хореографічні, фольклорні композиції. Загалом творчий звіт аматорів села пройшов успішно і вдало, подарувавши глядачам незабутні враження від зустрічі зі справжнім мистецтвом українського народу.
18:07
У разі продовження небезпечного загострення ситуації на сході України, для захисту цілісності нашої країни та безпеки громадян, РНБО може внести до порядку денного питання щодо запровадження воєнного стану. Про це сказав Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.
16:07
Міжнародний день День Торта, який традиційно «смакують» 20 липня, - відносно молоде свято, відзначається в багатьох країнах світу з 2011 року.
14:07
У великих містах простіше: там проходять акції, де можна вкинути використані батарейки в пластиковий ящик в звичайному магазині, звідки їх відправлять на переробку. Відбувалися вони і в обласному центрі Луцьку.
12:07
Літо – пора відпусток і відпочинку. Дехто пакує валізи збираючись на відпочинок, дехто вже приїхав з відпустки з враженнями, а декому цього літа – «не світить», тож доведеться відпочивати на вихідних. Яким бачать літній відпочинок рожищани та мешканці району в Район.Рожище вирішили з’ясувати.
06:07
Сьогодні середа, 20 липня. Навіть звичайний, на перший погляд, день тижня може стати особливим, чи навіть, доленосним, якщо зранку правильно налаштувати себе на позитив і розпочати свої справи з чашечки свіжозвареної кави. Незважаючи на, подеколи, несприятливі зовнішні фактори та обставини, не витрачайте задарма жодної хвилини. Тому швидше допивайте свій улюблений напій, і з новими силами беріться за роботу!
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024