Архів новин за 29 Червня 2016

23:06
В рамках святкування Дня Конституції в районному Домі «Просвіта» відвідувачам продемонстрували вироби народних умільців.
19:06
На сторінці спільноти "Волинь SOS" Луцька волонтерка Тетяна Должко, просить усіх небайдужих підтримати у скрутну хвилину переселенку зі Сходу, Світлану Чєрнобаєву. Жінка з сім`єю переїхала до нас з Крематорська. Нині купили будинок в селі Квітневе, Рожищенського району. І, як то кажуть, свої стіни гріють, але щоб довести хатину до толку потрібно прикласти не тільки власні зусилля, треба мати і відповідні будматеріали. Тож, Тетяна Должко закликає людей...
14:06
Україна знову зіткнулася з проблемами з електроенергією: пару днів тому Міністерство енергетики звернулося до населення і підприємств з проханням скоротити споживання електрики, так як з'явилася ймовірність планових відключень.
13:06
Відповідний законопроект №2506а підтримали 239 нардепів. Цим законом вносяться зміни до низки законодавчих актів з метою впровадження змішаної системи виконання рішень, зокрема, шляхом модернізації органів державної виконавчої служби, а також запровадження інституту приватних виконавців.
11:06
28 червня в райцентрі відбулося святкування Дня Конституції. В районному Домі «Просвіта» - урочисті збори. Гості у вишиванках та з піднесеним настроєм. Зі сцени рожищан та гостей міста вітали представники влади.
10:06
Уряд на під час засідання скоротив список професій, які дозволяють раніше виходити на пенсію у зв'язку з особливостями умов праці. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пояснив, що в переліку досі були професії, яких узагалі вже не існує в Україні.
08:06
Кабінет міністрів затвердив і направив до Верхової Ради основні напрями бюджетної політики на 2017 рік, які включив пряму підтримку малих і середніх сільськогосподарських виробників з бюджетів усіх рівнів в сумі до 1% від валового виробництва аграрної продукції за 2016 рік.
07:06
Сьогодні середа, 29 червня. Навіть найбільш неприємні події можуть зробити свій корисний внесок у життя — стати хорошим досвідом чи початком нових звершень. Тож менше розчарувань і побільше ранкового позитиву разом з філіжанкою улюбленого напою. Приємного вам кавування і неодмінно хорошого настрою протягом дня!
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024