Архів новин за 31 Травня 2016

16:05
Фермер В’ячеслав Семенюк з Іванчиць має 70 гектарів поля. На полі Семенюків - різні культури, крім традиційних пшениці, жита, вівсу, картоплі, інших зернових та овочів фермер вирощує гречку. Каже, справа прибуткова, а сама культура не вибаглива. На трьох полі якраз перші сходи гречки, яка вже через три місяці може запахнути на нашому столі.
15:05
Рожищенська районна організація ВО «Свобода» зробила офіційну заяву щодо резонансних реформ в освіті і намірів щодо закриття і реорганізації шкіл району. Позицію партії опублікували на її офіційному сайті.
15:05
Вранці, під час рейсу Луцьк-Вітоніж загорівся автобус. На щастя, з пасажирів ніхто не постраждав, всі пасажири встигли оперативно вийти через задні двері.
14:05
Цікаво та оригінально боротися з палінням, у Всесвітній день без тютюну, вирішили працівники Рожищенської бібліотеки для дорослих.
14:05
В основномуце шкільне обладнання, лікарняні ліжка та інші меблі. Усе це рівномірно з урахуванням потреб розподілять серед навчальних і медичних закладів п’ятьох районів краю: Рожищенського, Луцького, Горохівського, Турійського і Локачинського.
12:05
Вчора, 30 травня, відбулося засідання виконкому міської ради. Члени виконавчого комітету розглянули питання про призупинення роботи дошкільних навчальних закладів міста в літній період. Тема досить болюча, адже багато хто із батьків писали заяви завідуючим ДНЗ, аби функціонування садочка продовжили хоча б на місяць.
09:05
Конкурс «Лист на небо» вже зібрав понад 2 десятки послань від рожищенських школярів Героям України.
09:05
У Рожищі комунальники відремонтували фонтан.
08:05
Давня дискусія про те, чи потрібно «оптимізувати» мережу загальноосвітніх шкіл, не вщухає – незважаючи на останні події, зміну влади й навіть війну на Сході країни. Для одних збереження шкіл, навіть малокомплектних, – це необхідна умова подальшого розвитку українського села. А для інших маленькі школи – це бюджетний тягар і чинник низької якості освіти.
06:05
Сьогодні 31 травня. А це - Всесвітній день без тютюну та Всесвітній день блондинок.
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024