«Від голови до ніг»: Рожищенець лікує найрізноманітніші проблеми та хвороби

23 Грудня 2017, 07:30
Анатолій ЛЕМЕЩУК зі своєю книжкою 26404 Джерело: Фото Вісника
Анатолій ЛЕМЕЩУК зі своєю книжкою

До цього чоловіка у місто Рожище на Волині з’їжджаються люди звідусіль. Анатолій Лемещук – народний цілитель. Він діагностує одним лише поглядом і на-гора видає усю інформацію про ваш організм. Ще й допомагає від більшості болячок зцілитися. Запевняє, відступає навіть цукровий діабет!

Про це пише Вісник&К.

Напророкував долю однокурсниці

Він сам родом з невеличкого поліського села Копилля Маневицького району. І бабуся, і мама були знаними в околиці травниками. Ненька ще й шлунки ставила на місце, батько вмів спиняти кров.

– Ми маємо родові методики, що передаються з покоління в покоління, – каже Анатолій Павлович. – Це по генах передається. Зберігаємо в родині й давню Біблію, що дісталася мені від предків. Це неймовірне джерело знань і життєвої енергії.

Коли у чоловіка з’явилися надзвичайні здібності, точно пригадати не може. Хоча пам’ятає випадок, як у далекому 1974 році спрогнозував долю своєї однокурсниці.

– Уже тоді я міг подивитися на людину і сказати, що буде.  Одній дівчині тоді розповів, коли вийде заміж, як чоловіка буде звати, скільки матиме діток. Це для мене було грою, бо ж за подібні пророцтва можна було загриміти і в психлікарню. Мене й так часто кадебешники шарпали. Так от, зустрів я цю ж дівчину, уже жіночку, через багато років, і вона мені: «Толь, усе так, як ти сказав, і збулося!» – пригадує чоловік.

Заряджає зерно, живою робить болотну воду

Пізніше доля звела Анатолія Лемещука з академіком Миколою Колбуном, фахівцем у галузі електромагнітної біології. Саме він виявив у поліщука незвичайної сили біоенергетику й порадив розвивати свої здібності. І той пішов вчитися у Київський інститут нетрадиційної медицини.

– Пам’ятаю екзамен. То було щось на зразок сучасної програми «Битва екстрасенсів». Сидить за столом комісія, підсунули якусь дурню під настильницю (скатертину – авт.), і просять її знайти. «Добре, – кажу, – як ви там щось сховали, будемо шукати». А я вже добре знаю, де що лежить. Бо ще вони мені про це не встигли сказати, а мені прийшла інформація. Починаю з ними грати. Ходжу з місця в місце, спостерігаю за реакцією, а потім раз – піднімаю настильницю і показую лезо. Випроваджають мене в коридор, самі в інше місце ховають. А я вже бачу, де. Повертаюся – знову з ними граю і знаходжу. Тоді давай на мені проводити досліди. Що візьму зерно в жменю, посадять – моє росте, інше – ні. Заряджу воду, навіть болотну, заміряють – моя жива. Усе це підтверджено приладами. Так отримав диплом біоенергоінформотерапевта.

Хоча Анатолій Павлович не любить «бирки» на кшталт цієї чи інших, таких як екстрасенс, цілитель, провидець, знахар, травник або фітотерапевт. Бо жодна з них повною мірою не характеризує його здібності, не окреслює дар, який має.

5
Анатолій ЛЕМЕЩУК зі своєю книжкою
Анатолій ЛЕМЕЩУК зі своєю книжкою

Піст-голод – спасіння від багатьох хвороб

Уже сорок літ Анатолій Лемещук допомагає людям, працюючи у сфері нетрадиційної медицини. Діагностує своїх пацієнтів поглядом. Бачить, на що людина хворіє, до яких болячок має схильність і чи немає стороннього впливу на організм, пороблень. Переконаний: більшість недуг приходять внаслідок кармічного закону (за гріхи предків, бо кожен вкидає у родинний «гаманець» своє добро і зло), через нервові потрясіння і неправильне харчування.

А звертаються до нього з найрізноманітнішими проблемами – «від голови до ніг», як сам каже. Лікує протрузії, грижі, запалення сідничного нерва, диски… Допомагає і при цукровому діабеті.

– Що добре знаю, те роблю, в інше не втручаюся, – каже Анатолій Павлович. – Як людина мене до себе не пускає на енергетичному рівні, ввічливо пояснюю, що я не її спеціаліст, і відправляю до іншого. Є люди, хворі на цукровий діабет, які, дотримуючись моїх методик, позбулися залежності від інсуліну або ж суттєво зменшили його дозу.

Найперше лікує своєю біоенергетикою, також підбирає трави та дає поради щодо харчування. І тут акцент робить на такому понятті як «піст-голод», який є рятівним при безлічі недуг – алергіях, грибкових інфекціях, хворобах шлунково-кишкового тракту й інших.

– Голод у нашій сім’ї – один з лікарів, – наголошує цілитель. – Що дало поштовх? Приклад Ісуса Христа, який пройшов сорокаденний піст-голод, і цим показав повне очищення фізичного тіла. Рекомендую усім раз в тиждень відмовитися від їжі на 24-36 годин. Дозволяється тільки вода – від двох до трьох літрів талої, дистильованої чи криничної кімнатної температури. Дотримуватися посту-голоду слід в один і той самий день тижня. Для очищення сечової системи так треба робити три місяці, для ще глибшого оздоровлення організму – довше. Перше, що необхідно з’їсти після голодування, це салат «віник» (бо вимітає все погане з кишок). Він зі свіжої капусти та моркви, заправлений соком лимона. Без солі та цукру.

Секрет довголіття – у травах

– Чи є недуги, за які не беретеся? – запитую.

– Так – за психічні розлади, – відповідає. – Хоча переконаний, що невиліковних тілесних хвороб немає. Чому дорослі люди хворіють? Бо стали ненависні, підступні та брехливі. Чому діти? Бо батьки передали їм свою погану енергетику. Якщо в основі творіння дитини, під час зачаття, не лежала любов, про яке здоров’я може йти мова? Перший крок – лікувати душу, змінити енергію з негативної на божественну, любові. І тіло самозцілиться.

Анатолій Павлович говорить і про рак. Каже, що ця хвороба посилається тим, хто йде проти природи. Тоді треба докорінно змінюватися.

Дає він пораду, як обходитися без ліків:

– Коли на землі з’явилася людина, було передбачено, що вона має бути здорова за рахунок трав з насінням і плодом – їх дано для нашої поживи. Це зелена аптека. А ми сьогодні штучно повидумували ліки. Людина думає, що може випити таблетку – і стати здоровою. Це дурня. Допоки сам не включишся в процес одужання, ніяка медицина не допоможе. Я взагалі не лікуюся аптечними препаратами й іншим раджу заміняти пігулки травами. Будете здорові й житимете довго, як мій прадід – мав 104 роки.

Душі – спокій, духу – свобода

Анатолію Лемещуку пішов сьомий десяток, та він виглядає значно молодшим, на обличчі сяє «голлівудська» усмішка. Видно, що чоловік не втомлений, не виснажений життям. Головний секрет його здоров’я – гармонія з природою. Він моржує (купається у водоймах серед зими), займається йогою, грає у волейбол. Словом, веде дуже активний спосіб життя, ще й має час та сили приймати пацієнтів.

– Чи бачите людину, яка вже вмирає? – запитую.

– Звичайно. Усе її єство про смерть говорить. Але найперше – тіло, воно випромінює специфічний запах. Це запах смерті. В очах застиг страх. Тоді я безсилий.

– Що можете порадити нашим читачам?

– Щоб пам’ятали: тілу треба, щоб м’яз працював, душі – спокій, а духу – свобода. І будь-яка порада, яка виходить з моїх вуст, підсилена моєю енергією. Будьте здорові!

Наталія КРАВЧУК, Волинська область

Фото автора

Передрук заборонено!

Коментарі
23 Грудня 2017, 10:57
Де цей цилитель знаходиця, дайте його адресу)?
23 Грудня 2017, 12:00
А це не той що колись вчительку Вейду від раку грудей до смерті залікував? Заборонив їй хімію і оперативне втручання. Голодом лікував , щоранку бігала мимо моєї хати до ставків купатись... та недовго.
23 Грудня 2017, 12:41
скільки берете за рекламу?"
23 Грудня 2017, 15:03
приходьте вилічить до дубової доски з нього лікар як з х молоток
23 Грудня 2017, 15:05
Так, це той. Вона мене вчила і нам пропагувала на уроках здоровий спосіб життя, а як сумно закінчила, хоча хто знає, чи допомогли б їй ті хіміотерапіі?
23 Грудня 2017, 17:26
А що то в ,,цілителя,,за татушка?Жуліки блін.
24 Грудня 2017, 13:15
А в інтервю у цилителя запитали чи платить податки, за свої послуги він бере гроші. Чи ви всіх не платників податків рекламуєте, то якась фотостудія в якійсь не зрозумілій квартирі то не зрозумілий знахар обдирач...
27 Грудня 2017, 15:36
Жаба це страшна штука. Від неї не лікують. Ти платиш податки?
02 Січня 2018, 10:34
Прийом по запису?скільки коштує прийом?де приймає?
08 Січня 2018, 01:13
Напишіть будь ласка його адресу
11 Січня 2018, 19:28
В духовному плані людині, можливо, краще з терпінням зносити хворобу, ніж лікуватись в тих, що мають дар невідомого походження. Саме таку християнську книжку я зараз читаю. Тут сказано, що несумісні християнське життя і астрологія, магія, діяльність екстрасенсів, волхвів, весталок, тренування йоги і робота в бійцівських клубах, прослуховування рок-музики і т.п. І ще цитата із Біблії: "Один источник не может изливать соленую и сладкую воду" (Иак. 3,12)
31 Січня 2018, 17:40
Де можна придбати книгу "Сильний дух-здорове тіло! ШЛЯХ"
16 Лютого 2018, 11:12
Боже мій,скільки негативу викидають сюди,,,адже є дійсно люди-цілителі,які допомагають при хворобах шлунка,,я,вже більш 45 років їздив до с,Оленівка,де бабця О Л Ь Г А ставила на місце мій шлунок,,,дякувати БОГУ,на сьогодні все добре, Я з шаною її згадую,І ще потрібна В І Р А вона може допомагати в боротьбі з хворобами,,,Я пройшов двічі АТО,,нараз уже рік кашляю кров"ю,,, це не туберкульоз ,,,ні дітям,ні онукам не розповідаю,не хочу,шоб вони турбувалися і переживали за мене,,,своє життя я прожив чесно,а от побачив замітку про Анатолія Лемещука,вирішив,що приїду до нього,щоб зустрітися,поговорити,подивитися /я між іншим був рожищанином,там жив і працював більш 40 років назад/,а можливо Він і підскаже,допоможе людині,яка ще не втратила жаги до життя,,, Дай-то БОГ здоров"я і благополуччя добрим людям,які можуть вислухати,підказати,допомогти в тяжку годину і час,,,А це Ваше зверхнє ставлення до людини,,,,як податки,не віра,обливання брудои,,,коли ми вже навчимося не паскудити іншим,,,ставтеся до навколішних людей,як до себе самого хочете,,,і буде по словах наших,діях,думках,побажаннях
16 Лютого 2018, 11:15
Боже мій,скільки негативу викидають сюди,,,адже є дійсно люди-цілителі,які допомагають при хворобах шлунка,,я,вже більш 45 років їздив до с,Оленівка,де бабця О Л Ь Г А ставила на місце мій шлунок,,,дякувати БОГУ,на сьогодні все добре, Я з шаною її згадую,І ще потрібна В І Р А вона може допомагати в боротьбі з хворобами,,,Я пройшов двічі АТО,,нараз уже рік кашляю кров"ю,,, це не туберкульоз ,,,ні дітям,ні онукам не розповідаю,не хочу,шоб вони турбувалися і переживали за мене,,,своє життя я прожив чесно,а от побачив замітку про Анатолія Лемещука,вирішив,що приїду до нього,щоб зустрітися,поговорити,подивитися /я між іншим був рожищанином,там жив і працював більш 40 років назад/,а можливо Він і підскаже,допоможе людині,яка ще не втратила жаги до життя,,, Дай-то БОГ здоров"я і благополуччя добрим людям,які можуть вислухати,підказати,допомогти в тяжку годину і час,,,А це Ваше зверхнє ставлення до людини,,,,як податки,не віра,обливання брудом,,,коли ми вже навчимося не паскудити іншим,,,ставтеся до навколішних людей,як до себе самого хочете,,,і буде по словах наших,діях,думках,побажаннях
05 Квітня 2018, 13:02
Скажіть будь ласка номер телефону???
05 Квітня 2018, 13:02
Скажіть будь ласка номер телефону???
21 Травня 2018, 04:36
А це реально пишуть про нього таке.я мужа хочу завести шо мені робити?
21 Травня 2018, 04:38
Анна в мене є його номер телефону
12 Червня 2018, 02:40
Лемещук вилічив мою маму від пухлини в грудях,лікарі мали оперувати,хороша людина
15 Червня 2018, 23:12
Можете будь ласка написати номер теЛеону Анатолія
15 Червня 2018, 23:12
Можете будь ласка написати номер теЛеону Анатолія
15 Червня 2018, 23:12
Можете будь ласка написати номер теЛеону Анатолія
17 Червня 2018, 04:13
0679612951
16 Червня 2019, 01:09
Дед молодець, поміг мені 10 років назад, дякую, вірте і все буде
03 Липня 2019, 20:55
Люди,була в нього на прийомі,повний лохотрон. Чесно.
15 Липня 2019, 03:06
Добрий вечір.у вас можна вилікувати хронічний панкреатит.
22 Вересня 2022, 08:45
Надайте будь ласка телефон
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024