Працівник банку міста Рожище захоплюється психологічними книгами

20 Травня 2017, 15:15
6881

20 травня в Україні відзначають День банківських працівників. Це свято є порівняно молодим, як і сама банківська система нашої держави.

День банківських працівників України – це професійне свято для кожного банківського службовця: від директора банку, до техпрацівника, який прибирає в приміщенні, адже в банку, навіть прибиральник повинен бути людиною, якій можна довіряти.

Сьогодні ми поспілкувалися з керівником Рожищенського відділення північно-західного регіонального управління ПАТ КБ ПриватБанк Тетяною Левчук. Вона розповіла Район.Рожище про свою професію, про те, яким повинен бути справжній керівник, і як потрібно знаходити спільну мову з клієнтами.

Тетяна Левчук народилася в селі Бортяхівка Рожищенського району. З дитинства мріяла стати вчителем, як, зазвичай, кожна дитина.

«Збирала багато «учнів», сусідських та й інших дітей із села, і проводила для них уроки», – з усмішкою на обличчі пригадує дитячі роки пані Тетяна.

Та вже в старших класах зацікавилась економічним напрямом, адже вважала роботу в цій сфері престижною. І після школи вступила до Львівського інституту банківської справи.

«Людина-банкір повинна багато чого знати і плюс до того гарно виглядати», – підкреслює керівник.

З архіву Тетяни Левчук
З архіву Тетяни Левчук

Навчатися в інституті жінці дуже подобалося. Зізнається, що залишилися досить позитивні спогади зі студентських років.

«Потрапила в чудову групу. Завжди працювали в колективі, підтримували один одного. Викладачі спрямовували нас на роботу в колективі. Ми створювали навіть мінібанки, і в процесі пізнавали його роботу. Це мені найбільше запам’яталося», – розповідає банківський працівник.

Після навчання пройшла практику в ПриватБанку міста Луцька, де показала хороші результати. Працювала пані Тетяна в Луцькому відділенні чотири місяці спеціалістом по обслуговуванню клієнтів, а тоді запропонували обійняти посаду керівника Рожищенського відділення. І ось уже один рік і три місяці Тетяна Анатоліївна працює в Рожищенському відділені ПриватБанку.

1
З архіву Тетяни Левчук
З архіву Тетяни Левчук

Спільну мову з клієнтами керівник завжди знаходить. Левчук намагається в різних ситуаціях прийти до правильного вирішення, і щоб клієнт залишився задоволеним. Тетяна Левчук додає, що часто конфліктні клієнти стають вдячними людьми, які завжди посміхаються, коли приходять до банку.  Головне завжди і при будь-яких обставин вислухати та допомогти клієнту.

Тетяна Анатоліївна радить усім працівникам банків «завжди спокійно реагувати на паніки людей, потрібно посміхнутися і запевнити, що все буде добре, адже вся інформація зберігається в банку, видно рахунки, які здійснювались, і тому завжди можна дійти до позитивного рішення проблеми».

Працівник банку, на думку очільника, повинен бути щирим, завжди привітним, відкритим до співпраці з клієнтом, і обов’язково, допомагати кожному.

Якщо людина є гарним керівником, то обов’язково забезпечить дружню атмосферу в колективі.

«Ми завжди допомагаємо один одному. Якщо один хтось не встигає з роботою, то інший має йому прийти на допомогу. Ми дружній колектив. Як керівник, намагаюся бути наставником. Обов’язково вислуховую та дослухаюся до думки інших працівників», – зауважує співбесідниця.

3
Колектив ПриватБанку міста Рожище
Колектив ПриватБанку міста Рожище

«Як керівник відділення, я маю  50 % свого часу приділяти корпоративним клієнтам (юридичним підприємцям, фірмам). Робота з ними – це вже вищий рівень, і, звичайно, під час комунікації здобувається певний досвід. До таких людей обов’язково потрібно мати підхід, і варто готуватися до кожної зустрічі, тобто бути «озброєною» знаннями», – підсумовує Тетяна Левчук.

Окрім роботи пані Тетяна захоплюється ще читанням, особливо читанням психологічних книг.

На завершення розмови Тетяна Анатоліївна вітає всіх працівників банківських установ із професійним святом. Бажає працівникам стабільності, впевненості у завтрашньому дні, надійних і порядних клієнтів, правильних рішень у будь-яких ситуаціях, ну й, звичайно, побільше оптимізму.

Район.Рожище теж в свою чергу вітає працівників банків із їхнім святом. Від усієї душі бажаємо Вам і колективу міцного здоров'я, щастя, щоб у кожного був непорушний, абсолютний у своїй цілісності світ.

Нехай зустрічається із радістю і впевненістю кожний новий день. Працюйте заради того, щоб у кожного клієнта був гарний настрій. Достатку вам усім, успіхів, стабільності і процвітання.

Анна Манюхіна

 

Коментарі
20 Травня 2017, 23:55
Напишіть про мене,я захоплююся детективами))
21 Травня 2017, 01:55
Не знаю,як керівник відділення, а взагалі дівчата непривітні і неввічливі, за винятком Наталі Будчик.
21 Травня 2017, 02:06
Багато років співпрацюю з банком як юридична особа і як фізична, працівники завжди ввічливі, претензій ніколи до них не було, так що я з вами не згідна, пані Оксано.
21 Травня 2017, 02:45
Колектив банку у теперішньому складі дуже привітний і завжди готовий до співпраці. Бажаю вам, працівники банківської галузі, міцного здоров'я та успіхів у вашій професії
22 Травня 2017, 00:26
А де поділися ті жіночки, що працювали в банку понад останні 10 років???? Все нові обличчя...
23 Травня 2017, 18:04
ого їх так багато))то чому одна каса весь час тільки працюе і безкінечні черги приходжу постою тоді їду в другий банк...а я до речі захоплююсь хімією напишіть про мене)))
01 Червня 2017, 17:26
Кто платит тот и заказывает музыку
03 Липня 2017, 16:01
Правду кажете,працівники банку дуже привітні і відповідальні і перестаньте лити грязь вже.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024