Вироби рожищан вже у Парижі

03 Липня 2016, 13:30
2490

Український арт-майданчик, відкритий у рамках фестивалю "Береги Європи", присвячений Євро-2016, другий тиждень поспіль працює поряд з мерією Парижа. Фестиваль був запланований на 8 червня, проте його перенесли через негоду.  

Український павільйон розташований одразу біля центрального входу на арт-майданчик. Україна тут представлена роботами сучасних українських художників, перформансами, арт-інсталяціями. На цій мистецькій платформі розміщено сувенірну продукцію у вигляді патріотичних магнітиків і наших рожищенських майстрів пензля, учасників «Мистецького форпосту».





 

- Акція спрямована на промоцію нашої держави в Європі та підтримку України, - зауважив керівник групи Віталій Шевченко. - Маємо неймовірну можливість показати світові Україну сучасну, показати свій патріотизм та згуртованість. Приємно, коли маленькі, на перший погляд, роботи знаходять свого шанувальника далеко за межами рідної країни. Нами передано більше сотні магнітиків у формі державного прапора, які виготовлено вручну. Хочеться подякувати за підтримку ТзОВ "Цунамі" та благодійному фонду "Фонд Володимира Вдовенка - людина - мірило всіх речей". 

Патріотичні магнітики представлені в українському павільйоні в Парижі
Патріотичні магнітики представлені в українському павільйоні в Парижі

Український павільйон в Парижі на фестивалі «Береги Європи»
Український павільйон в Парижі на фестивалі «Береги Європи»

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024