Працівники Рожищенського РЦЗ розповідали діткам про професії

01 Липня 2016, 16:00
1955

Ось і закінчився довгий і напружений шкільний рік. Настав час канікул, час відпочинку, розваг, набирання сил та здоров’я. І в цьому відіграють немалу роль шкільні табори.

Так в місті Рожище розпочали свою роботу чотири табори для дітей з малозабезпечених родин, дітей чиї батьки брали  участь у антитерористичній операції та дітей з внутрішньо переміщених сімей. Організація цих таборів одна з найцікавіших та найважливіших форм роботи з учнями у літній період, адже вони виконують місію виховання та оздоровлення.


 


 

І в свою чергу фахівцями Рожищенського районного центру зайнятості було заплановано ряд зустрічей з дітлахами під девізом «Сто професій - сто доріг». Ось і знову діти довели, що кожна нова зустріч із ними не схожа на попередню, є особливою, привносить щось нове і цікаве. Отож в процесі зустрічі діти із задоволенням розповідали про професії своїх батьків та особливості кожної з них, з захопленням слухали про нові професії, задавали влучні запитання. Відгадували загадки про професії, брали участь у конкурсах. Найбільш активні отримали подарунки. Також по закінченню зустрічі учні були запрошені відвідати центр зайнятості щоб ознайомитись з його специфікою роботи.


 


 

Слід відзначити той факт, що навіть під час літніх канікул, діти не втрачають зацікавленості до вибору майбутньої професії, адже від цього залежить їхнє майбутнє. А з керівництвом шкіл було домовлено про нові зустрічі в майбутньому навчальному році.

Ігор Хомич, фахівець відділу надання соціальних послуг Рожищенського РЦЗ
 
Коментарі
01 Липня 2016, 19:28
така муйня малята! От куди вам дорога після ваших школ, колледжів і ВуЗів.!
02 Липня 2016, 10:51
У кожного свій шлях, і хто чогось прагне та працює той і досягає своєї мрії, бо диплом це тільки папірець, коли в голові одні амбіції
02 Липня 2016, 11:33
Вишневська не палися! Хватить ще вам тих бєздельніків. Чи боїтеся що порозганяють к чорту.
02 Липня 2016, 11:47
Десь вже тим біржовикам взагалі нема що робити. Чи це вони собі ще зі школи клієнтуру набивають?
02 Липня 2016, 11:50
ТИ що тупий? Це називається профорієнтація, і починати її треба мало не з пелюшок.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024