У сім`ї рожищенського "бандерівця" та дівчини зі Сходу - поповнення

30 Червня 2016, 21:20
2640

У рожищенського бійця і його дружини з Донеччини народився первісток – донька Олександра. 29 червня дитину забрали з Рожищенського пологового будинку.

Володимир Кривов’язюк перебував в зоні  АТО з початку війни на сході України. Він – військовослужбовець 24 ОМБ.

Красний Лиман, Ямпіль, Сєверодонецьк, Миколаївка, Кримське — це лише кілька «гарячих точок» Донеччини, де довелося побувати рожищанину.

1

 

З майбутньою дружиною Євгенією познайомився у Лисичанську. Коли там почалися активні військові дії, мама Володі Аліна зателефонувала дівчині і запропонувала їхати на Волинь. Волонтери рожищенської Самооборони Володимир Добровольський і Юрій Пусяк привезли дівчину до майбутньої свекрухи. Згодом Володимир Кривов’язюк був важкопоранений. Ворожа куля розтрощила руку. Хлопця відправили на лікування до Гамбурга в госпіталь Бундесверу, де йому поставили штучний суглоб.

1

 

Наречена діждалася Володимира і восени 2015 пара відгуляла весілля. 27 червня у сім’ї, що поєднала захід і схід України народилося немовля. Дівчинку нарекли Олександрою.

4

 

У мирному житті на малій батьківщині Володимир і Євгенія займаються волонтерською діяльністю, продовжують підтримувати тих, хто відвойовує Україну на східному кордоні. Мама Володимира Аліна – секретар Районної спілки учасників АТО. Теж допомагає хлопцям добиватися того, що їм гарантувала держава.

 

 

 

 

Коментарі
01 Липня 2016, 12:37
вітаю!!! молодці хай росте здоровенька!!!!!!!!!!
01 Липня 2016, 18:25
Звичайно радію за цю щасливу родину, зичу їм міцного здоров'я та терпіння!!! Проте зауважте, що кожен день народжуються дітки, згадайте і про інших, порадійте з ними.
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024