Читайте у свіжому випуску тижневика «Сім’ї і дому» про найкращі озера Волині, волонтерську сім’ю та мамські секрети

30 Червня 2016, 14:48
1876

Тільки у випуску від 30 червня шукайте неймовірну історію про вчителя фізкультури, який оздоблює спортзал малюнками мультяшних козаків. А ще чоловік поділився секретом як у 54-роки має медичну книжку без жодного запису.

На продовження теми творчості читайте статтю «Усі будуть художниками» про луцьку мисткиню Галину Івашків, яка навчає дітей передавати на полотні «радість», «сміливість», «страх».

Читайте також інтерв’ю відомої волонтерки Тетяни Должко, яка розповіла читачам чому її чоловік пішов армію і як вона пояснила це дітям. А у рубриці «Мамські секрети» цього разу речницю луцьких патрульних Ольга Бузулук. 

Наші журналісти також дізналися, що на популярному серед туристів озері Згорани єгері помітили вовка-велетня, який ймовірно забрів сюди з Польщі. Також на сторінці «Місцини» читайте чим славиться маловідоме шацьке озеро Соминець, скільки беруть екологічного збору на пості «Венське», де лісники облаштували рекреаційні пункти і краєзнавчу розвідку про село на Ковельщині Новий Мосир, яке було на острові Стоходу і було королівським володінням.

На сторінці «Екологія» читайте про те чому всихають поліські соснові ліси і як їх рятують і звідки взяла загроза опустелювання волинських полів. 

На сторінці «Побут» дізнайтеся на що треба звернути увагу при виборі твердопаливного котла, хто компенсує зіпсовану побутову техніку жителям села Підгайці, чому волиняни почали більше спалювати газу і що буде з ЖЕКами.

А також новини Волині, кіно, шоубізнесу, рецепти, гороскоп, приватні оголошення, телепрограма і ще багато цікавої та корисної інформації!


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024