Світлані Чєрнобаєвій, переселенці зі Сходу, потрібна допомога

29 Червня 2016, 19:00
1616

На сторінці спільноти "Волинь SOS" у Facebook волонтерка з Луцька Тетяна Должко просить усіх небайдужих підтримати у скрутну хвилину переселенку зі Сходу Світлану Чєрнобаєву. Жінка з сім`єю переїхала до нас з Краматорська. Сім'я придбала будинок в селі Квітневе, Рожищенського району. У власній хаті - стіни гріють, але щоб довести хатину до толку потрібно прикласти не тільки власні зусилля, треба мати і будматеріали. Тож Тетяна Должко закликає людей допомогти.

"Усі ще з 2014 року пам`ятають переселенку та її сім`ю із Краматорська Світлану Чернобаєву (і жінка, і чоловік -  обоє вихованці інтернату), мають двійко діток. Жінка з перших днів перебування на Волині зайнялася волонтерською діяльністю, стала допомагати нашим солдатам, таким же як і вона переселенцям. Цілий рік вона допомагала "Волинь СОС", а згодом зареєструвала в місті Рожище власну громадську організацію РРГО "Рука допомоги»", яка надає допомогу сім'ям учасників АТО, переселенцям та воїнам на передовій.

Нарешті доля подарувала її сім'ї можливість отримати власне житло: вони придбали у в селі невеличку хатину. Однак будинок дуже старий. У ній 20 років ніхто не жив, приміщення потребує повноцінного ремонту, щоб в ній почала проживати сім'я із двома дітьми.
Подружжя зібравши рештки коштів та отримавши допомогу від односельчан придбали вогнетривку цеглу. 

Але на цьому, як відомо ремонт не завершується.
Можливо, хтось має змогу допомогти чи коштами чи матеріалами, будем дуже вдячно, бо самотужки, сім'я не зможе довести хатину до ладу", - йдеться у повідомленні

Для ремонту потрібно:

Звичайниі гіпсокартон - 52 кв, 
Вологостійкий гіпсокартон - 25 кв
Шпаклівка старт -  2 мішки, фініш 3 мішки 
ДВП -  29 кв
Фарба для підлоги коричнева  - 3 банки по 3 л.
Грунтівка - 20 л
Фарба для дверей - 1 банка по 3 л
Сніжка - 2 відра по 14 кг
Дошки - 20 кв по 2,5 см
Вікна - 4 шт, розімром 0.75 на 1.05

Телефон Світлани - 0509748777

Не будьте байдужими!

 






 

Коментарі
30 Червня 2016, 03:54
Вони ж мали жити на Валерянівці у кращому приміщенні і допомога була б краща. А з цю хату ще й гроші платили. Ужас.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром