Відбулося покладання квітів та вшанування пам’яті полеглих за мир в Україні

22 Червня 2016, 13:00
2945

Недільний ранок 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшов у життя мільйонів українців. У цей день розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу - Велика Вітчизняна війна, яка забрала життя кожного п’ятого співвітчизника. День початку війни став в Україні історичним днем глибокої скорботи.

Сьогодні схилити голову в хвилині мовчання прийшли до Обеліску Слави працівники міської та районної ради, райдержадміністрації, держслужбовці, священослужителі, громадські активісти та діти і вихователі з пришкільного табору ЗОШ №2 "Берізка". 

Квіти також віднесли до пам'ятного знаку героям Небесної Сотні та пам'ятника воїнам ОУН-УПА, вшановуючи пам'ять тих, хто віддав своє життя, захищаючи державу.







 

Коментарі
22 Червня 2016, 16:49
Простите, что началось 22 июня 1941 года? Какая Вторая мировая. А как на счет 1 сентября 1939 года? Не позорьтесь безграмотностью. Имейте смелость говорить правду, или не пишите вообще. Даже на фото памятника написано: Велика Вітчизняна.
22 Червня 2016, 17:50
Редактура, огромное пожелание: перед тем, как что-то печатать - трижды проверьте, это будет полезно и эффективно. Кстати, где обещанный Вами список детей, которые уехали отдыхать за деньги государства и главы облсовета?
22 Червня 2016, 19:19
Как обстоят дела со списком, уважаемая редакция? Или это была разовая пиар-публикация для поднятия трафика?
22 Червня 2016, 19:28
Взагалі то Верховна Рада замінила термін &quot;Велика вітчизняна війна&quot; на Другу світову. Уважніше стежте, шановні, за подіями. <br/>http://www.pravda.com.ua/news/2015/04/9/7064248/
22 Червня 2016, 19:34
Ти не обізнаний, ти при***жджений!!! Ті, хто перепесиюуть історію, самі у неї не потраплають. Друга світова війна розпочалась 01 вересня 1939 року, а вторгнення німецько-фашистських військ на територію колишнього СРСР 22 червня 1941 року. Довгий період часу цей конфлікт історики називали Великою Вітчизняною війною, а зараз купа жидомасонів хочуть забрати у нас минуле.
22 Червня 2016, 19:54
Друга світова війна розпочалась для України 15 березня 1939 року нападом фашистської Угорщини на Карпатську Україну!
22 Червня 2016, 19:59
Запит надіслали, чекаємо відповіді. Поки що її не надали. Будемо дізнаватися інформацію.
22 Червня 2016, 20:45
Якийсь недоумок тут визначає дати... Ще напиши коли війна розпочалась для села Малинівка, для міста Рожище, для вулиці Грушевського в Рожищах. Маразматик!!!
22 Червня 2016, 21:00
Больше чем уверен, уважаемая редакция, что ответа вы не получите и, соответсвенно, не будет публикации. А все потому, что действительно дети руководителей района и города в том числе ездили отдыхать за средства государства и Игоря Палицы и это при том, что они не самые одарованные маленькие жители района, тем более, что их родители в состоянии сами оплатить такой отдых своим детям, есть более нуждающиеся в городе, в районе, а выплескивать компромат на себя никто не хочет и, соответсвенно, не будет. С этим вопросом понятно все. Не понятно только одно - почему вы работаете как-то только в одном направлении, стараетесь показать в белом свете определенную ячейку общества, хотя, по большому счету, они этого не заслуживают точно в такой же степени, как заслуживают на уважение и объективность другие. Анализируя материалы сайта и комментарии, а точнее модерацию комментариев у вас в почете только ГФ &quot;Народна самооборона Рожище&quot; и Рожищенский городской голова. Почему нет опубликованных материалов о другой стороне жизни этих героев? Почему все другие для вас плохие? Нормальное уважающее себя средство массовой информации, незаангажированное всегда будет нейтральным и беспристрастным к кому-либо. Учтите это в своей работе. Спасибо за внимание.
22 Червня 2016, 21:26
Пане Олексію! По-перше - списки діток, які відпочивають від Фонду Ігоря Палиці бачили на власні очі. Повірте, там дійсно поїхали діти, які отримали відзнаки, перемоги у різноманітних конкурсах і т. п. Але представник від Фонду сказала, що таку інформацію для оприлюднення можуть надати тільки відповідні органи. Ми надіслали запит. Чому не прийшла відповідь - не відомо. <br/>По-друге - ми намагаємося об`єктивно висвітлювати інформацію і не надаємо комусь пріоритет! Коментарі видаляються лише ті, які містять образливі або лайливі слова!<br/>По-третє - дуже просимо зв`язатися із нами: [email protected]
22 Червня 2016, 21:40
А &quot;Алексей&quot; правий. Особливо на рахунок &quot;Самаабарони&quot;, Дулюка і Паламара, а забув ще Шварцнігер.
22 Червня 2016, 21:43
А контактировать с Вами - это с какой целью, зачем?
22 Червня 2016, 21:47
Вам, що мало Самооборони, яка з вами зв&quot;язана, то ви хочете нормальну людину, яка тверезо мислить завербувати?
23 Червня 2016, 00:07
сумують деякі можновладці за Ожиєвською от і не подобається сайт
23 Червня 2016, 00:09
такі цікаві люди як алексей нехай підуть в адміністрацію і поцікавляться там за путівки редакція путівками не завідує
23 Червня 2016, 00:51
Опять оскорбления, опять унижения... А можно без &quot;лохов&quot; и прочего? Это во первых. Во вторых: редакция обещала опубликовать списки - так в чем вопрос? Какие предвзятости с моей стороны? Никто за словом в карман не лез, так что, уважаемые друзья и недруги как-то так...
23 Червня 2016, 01:27
Я ж пропонувала &quot;Алєксєю&quot; прийти на вокзал подивитися. Всі батьки зустрічали своїх дітей. Вдовольнили б інтерес. А, можливо б, скуоали від якої мами по писку за нездоровий інтерес.
23 Червня 2016, 01:28
Ожиєвська робила сайт гарно і цікавим він був та неупередженим. А зараз - навпаки - одні склоки і свари
23 Червня 2016, 01:29
*скурали
23 Червня 2016, 01:59
Так ви ж самі шановні читачі сваритесь. Вам все не так. Ну от просто: все!!! Іноді складається враження, що коментатори виміщають тут свої комплекси.
23 Червня 2016, 02:04
Там ще замітка про Олешковічі &quot;чиста&quot;. Про Самооборону нічого не написано, дітей ще там не шукали. Ніхто не претендував на те, що його писанина - істина в останній інстанції.
23 Червня 2016, 02:15
&quot;Алексей&quot;, якщо не компетентні в певних питаннях, то краще мовчіть. Від нашого навчального закладу були подані списки дітей на путівки. І там дійсно були &quot;ті&quot; діти, прізвище яких ви так хочете побачити. Але, повірте, тут посада батьків ні до чого. Діти - переможці обласних та ВСЕУКРАЇНСЬКИХ конкурсів (і місця не куплені - це я про всяк випадок пишу). Тому не все куплено, як вам здається, а гадити інших - це в нас в Рожищах &quot;на ура&quot;. І не боїтесь, що руки чи язик відсохнуть. А як виникне ідея звинуватити і нас у змові - то дуже хочеться з Вами зустрітись і порозмовляти особисто.
23 Червня 2016, 04:15
оце правильно, Юрій Михайлович!
23 Червня 2016, 13:03
Уважаемые дописчики под разными никами! Обращаюсь к Вам с полным уважением и пониманием Вашых возмущений, а поэтому спешу розяснить свои комментарии: дело не в том, что мне почему то нужно видеть списки, а точнее в списках Вашых детей, уехавших отдыхать, хотя отдыхать ездили также и дети высокопоставленных районных и городских чиновников, что по крайней мере как минимум не понятно. Дело в другом: мною &quot;глубоко уважаемая и почитаемая&quot; редакция этого сайта - это в моем понимании не проффесионалы дела, а ситуативные люди, которые предвзято ставятся к одним, но с большой критичной оценкой к другим и поэтому публикации &quot;Район.Рожище&quot; всегда сырые, необоснованные на объективных реальных фактах, сюжеты выдернутые из контекста и аргументация тех или иных сюжетов отсутствует как таковая, при этом грамматических ошибок тьма-тьмущая, отсутствует какой-либо стиль написания. Поэтому я и вцепился за момент с отдыхом, чтобы на наглядном примере показать в первую очередь редакторам, хозяевам или учредителям сайта непроффесионализм в подготовке печатных материалов, их необъективность и ПОЛНЕЙШУЮ ненужность отдельных публикаций, которые только и годятся чтобы сеять зерно раздора. Это в принципе видно и невооруженным глазом. При этом приношу свои искренние извенения всем, кого обидел, всем, кроме редакртуры, поскольку средства массовой информации - это в цивилизованном мире четвертая ветвь власти, а вы, &quot;Район.Рожище&quot; - заказное СМИ и работаете, как я уже говорил, только на определенную ячейку общества и кое-кто очень активно это использует в своих личных целях.
23 Червня 2016, 13:24
&lt;p&gt;Шановний Олексію! Уважно прчитали Ваш коментар! Якщо наші&amp;nbsp;публікації як Ви кажете &amp;quot;сирі&amp;quot;, вирвані з контексту і так далі, то запрошуємо Вас попрацювати кореспондентом у Район.Рожище. Навести лад, повиправляти помилки, подавати &amp;quot;гарячі,&amp;quot;, обґрунтовані, не вирвані з контексту матеріали. Що стосується списків дітей: ми вже пояснювали, запит надіслали - чекаємо відповіді. Матеріал на сайт ми взяли з офіційної веб-сторінки Рожищенської РДА: посилання в тексті є http://rozhyshche.rayon.in.ua/news/8902-ditei-pilgovikiv-ozdorovliat-za-koshti-raionnogo-biudzhetu Раз матеріал готували до друку не ми, то які до нас претензії, а особливо звинувачення, що подаємо &amp;quot;сирий&amp;quot; матеріал? Легше всього лежати на дивані, чи сидіти в зручному кріслі і критикувати чиюсь роботу.&lt;/p&gt;
23 Червня 2016, 16:04
Шановний Олексію. Приносимо свої вибачення Вам, але комусь видно дуже дотепно з вами дискутувати від нашого імені! Всі ваші зауваги ми врахуємо. І повірте, ми дуже вдячні вам за прямолінійність та критику.
23 Червня 2016, 18:58
де мій допис про музику і шкільного?
23 Червня 2016, 19:11
Що комсомольці і піонери це образливі слова?Що термін &quot;в кращих традиціях совка&quot; вам некоректний? Що за цензура? Чи може вони ніколи небули піонерами чи комсомольцями?
23 Червня 2016, 22:34
Всім кому Район рожище ну зовсім не цікавий,шановні,в нас є ще газета Ржищанин,та Наш край.Ці дві газети ну точно проффесійні та незаангажовані.Читайте,коментуйте...ой а в них ел.версії не має?в 20му столітті застрягли?нафталінчиком трішки?то нічого,зате спокійно,стабільно та не заангажовано
24 Червня 2016, 14:56
А коли про представника мерії писав чому видалили? Він що на з совка?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024