Через засилля котів жителі вулиці Чайковського живуть в екстремальних умовах

09 Серпня 2015, 11:23
2179

Через засилля котів жителі вулиці Чайковського живуть в екстремальних умовах

Жителі будинку №13 по вулиці Чайковського у Рожищі стурбовані навалою котів, які перетворили під’їзд у «мінне поле».

Мешканці будинку звернулись до редакції районної газети «Наш край» із таким зверненням: «Справа у тому, що в квартиру до своєї матері переїхала мешканка Луцька Валентина Г.

Разом з собою вона привезла більше, ніж з десяток котів, а з часом приєднала до них ще певну частину котів і три собаки. Частина котів проживає в квартирі, а решта та собаки – у при будинкових сараях та на подвір’ї. Всі ці тварини вільно гуляють подвір’ям та справляють свої потреби у підї’зді, на дитячому майданчику, на прилеглих грядках між овочами та ягодами, які там ростуть.

Ми змушені були прибрати пісочницю, бо боїмось, щоб діти не заразились паразитами. На неодноразові прохання та протести, сусідка реагує агресивно. З цією проблемою ми звертались у міську раду, яка нашу справу відправила в райвідділ міліції. Ніякої допомоги ми не отримали, лише відписки. Ми продовжуємо жити в екстремальних умовах. Кожен ранок, відкриваючи двері, спочатку обдивляємося під’їзд, чи нема під ногами нічних «мін».

Скажіть будь-ласка, для чого і для кого існує закон про утримання домашніх тварин? Хто контролює його виконання? Для чого у пресі друкують попередження від санітарних лікарів про заборону контактів з дворовими тваринами? Зрештою, чому не можна знайти управу на порушника закону?

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024