Рожищан запрошують до обговорення проекту міського скверу

15 Червня 2016, 11:30
1732

В соціальній мережі в контакті рожищан запрошують обговорити проект скверу, а саме місце і зовнішній вигляд пам’ятник "БОРЦЯМ ЗА ВОЛЮ ТА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ", йдеться в повідомлення.
Запропонований проект пам"ятника не остаточний - приймаються ідеї та пропозиції від містян.

Коментарі
15 Червня 2016, 15:25
Хай спочатку наведуть порядок в парку,біля Б. Хмельницького. Бо ті торгаші вже все заполонили,скоро і автобус чекати буде ніде
16 Червня 2016, 01:16
А ви рожищани для чого? Робіть зауваження трохи самі. Пишіть хоча б скарги на торгашів
16 Червня 2016, 11:10
ШАНОВНІ!!!! Схаменіться. Влада тарифами на базар людей загнала. Життя важке. Люди як можуть так і виживають. Ви думаєте, ті люди від ПРЕКРАСНОГО життя там зібрались і молоком, яйцями, УКРОПом та усім що може людина виростити самостійно на власній земельній ділянці своєю працею. Там безверхий чи шинкарук може гайворонська з музикою торгують - НІ, там простий люд. Пан хер* ой мер ви не з тим контингентом воюйте, баксові магнати, дубищенський крутий бізнесмен та інша п*здота яка повинна платити в казну а не дендері чи ткачуку в карман. Да забув і не згадати вусатого - чапаєва який на відкатах від ринку процвітає ....
16 Червня 2016, 11:29
Доки триває війна, АТО - ставити під час збройного конфлікуту такі постаменти - безглуздо. Це те саме що в 1944 році почали б зводити пам'ятники в США СРСР, Великобританії - та в ряді країн антигітлерівської коаліції. Краще - зробити павільйон для тих же простих людей які продають городину, молочні продукти на площі Богдана Хмельницького, а не ганити них. Не на часі думати про мертвих, за живих треба думати. Після завершення конфлікту такі пам'ятники потрібно ставити. Ми навіть не знаємо - чи це остаточний список втрат... Скільки конфлікт буде іти і які втрати понесе український народ в подальшому.
16 Червня 2016, 11:38
Виходить де хочу там торгую, бо нема де? Завтра піду на дитячу площадку сяду торгувати, в школі, в під'їзді,в маршрутці, бо не від доброго життя таке роблю.
16 Червня 2016, 12:58
Підтримую Нату . Ну не на землі ж ,торгувати продуктами харчування! Цікаво чи хтось перевіряв документ на ті ковбаси що там на ящиках без холодильника,в жару продають.
16 Червня 2016, 14:36
Кажете "влада тарифами на базар людей загнала. Життя важке". Життя насправді важке у тих, хто там якраз не торгує. Тарифи ще до недавнього часу були більш, ніж помірні. Проте ці торгаші, особливо з білоруським та польским хламом (бо нормального товару там ніхто не продає) стоять там вже далеко не рік, не два і навіть не п'ять. Це перше. Друге, - яка користь громаді від цього - ніхто нічого до бюджету не сплачує і не збирається, жодних дозвільних документів на товар немає. А торгівля йде повним ходом: не життя, а казка. При цьому нормальні підприємці, що торгують у магазинах, повинні і податки заплатити, і санітарних норм дотримуватися, і конкуренція шалена, плюс оренда приміщення, плата за землю і т.д. і т.п. А ціни в торгашів на асфальті досить високі, при їхніх то мінімальних затратах. Рентабельність на рівні 100-200 %, чим не казка. І саме цікаве ні за що не несуть відповідальності. Продали вам кислий, зіпсований бочок - назад не повернеш, бо ніхто не прийме. Кажуть - докажи, що ти в мене його купив. Але це ще пів біди, а якщо взяли йогурт, свіже молоко чи щось для дитини, а вона не дай боже отримає важке отруєння. Хто нестиме відповідальність. Ніхто, крім, звичайно, вас....
16 Червня 2016, 14:42
Так-так підтримую Рожищанина. Мало того, що розвели антисанітарію в центрі міста, так же ж весь цей мотлох, що залишається на тротуарах прибирає дільниця благоустрою за наші з вами гроші. Чи ви може думаєте, що ці торгаші за це платять. А ще міська рада окультурила сквер біля Богдана, поставила лавки, знову ж таки потратила значні кошти, знову ж таки наші з вами, а що маємо в результаті. ПОВНИЙ СТИХІЙНИЙ БАРДАК.
16 Червня 2016, 14:48
З торгашами на зупинці, щось треба терміново вирішувати. Перетворили зупинку на сплошний прилавок. І ще й не довольні. Мол чого стоїш, нічого не береш, торгувати заважаєш, товару за тобою не видно. Наскільки я розумію - це в першу чергу зупинка громадського транспорта, а не торговий павільйон. Пора прекращати цей бардак.
16 Червня 2016, 14:51
Моя бабуся продає лише розсаду і то в сезон. Хоч якась копійка. То шо може їй щей податки за це платити.
16 Червня 2016, 14:55
А ти як думала. Ти ж мабуть тоже в Європу хочеш. А там тільки так. Або торгуєш і платиш - або сиди вдома. Чи бабуня тобі новий айфон обіцяла?
16 Червня 2016, 20:44
Сьогодні мер приперся розганяти ха-ха насмішив. Як торгував так і буду торгувати.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024