Маленькі гості у дорослій бібліотеці

14 Червня 2016, 15:00
2618

Несподівані  гості завітали сьогодні до центральної районної бібліотеки для дорослих. Це були вихованці пришкільного дитячого табору ЗОШ №2 «Берізка».  

Допитливих хлопчиків і дівчаток дуже цікавило те, куди ж ходять їхні матусі й татусі, дідусі та бабусі по книжки.  Екскурсія була не звична. Бо, погодьтеся, відповідати на запитання, які лунають зі швидкістю світла – не кожен зможе. Але аси своєї справи, бібліотекарі, як завжди змогли відповісти на всі питання маленьких чомучок.


 


 

Особливу цікавість діти виявили до виставки, яку працівники бібліотеки готують до Дня Конституції України. Просили не тільки розказати, а й показати, оту «головну книжку держави». Тож працівники швиденько зорієнтувалися: і про Конституцію розповіли, і фільм показали.



 

А пізніше діти та дорослі трішки розслабилися… Переглянули мультики про козаків: «Як козаки на весіллі гуляли», «Як козаки олімпійцями стали», «Як козаки інопланетян зустрічали»…


 

Щира радість у дитячих очах – це, мабуть, найкращі хвилини в житті кожної людини. Маленькі гості дякували господарям за цікаві розповіді та обіцяли не тільки відпочивати, але й багато читати.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024