Анатолій Матвійчук не очолить список «Солідарності» у районну раду

06 Серпня 2015, 21:13
2594

 

Окремі Інтернет-видання розповсюдили сенсаційну новину, що виборчий список партії «партії "Солідарність" - Блок Петра Порошенка у Рожищенську районну раду очолить Анатолій Матвійчук - керуючий справами районної ради, який в минулому був секретарем комсомольської організації району, а також очолював районну організацію «Сильної України».

Зокрема, відоме інтернет-видання «Вголос» теж розмістило цю інформацію. Ось лише короткий витяг з неї: «Анатолій Матвійчук належить до тієї категорії людей, які завжди і за будь-якої влади успішно працююють на державній службі. У радянські часи він комсомол очолював. Потім був лідером «тігіпківців» у районі. Зараз, щоб не втратити місце у владі, Анатолій Матвійчук зацікавився іншою впливовою партією – «Блоком Петра Порошенка». Очікується, що він має очолити список цієї політсили на виборах до районної ради».

На це повідомлення відреагував голова Волинської територіальної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка Роман Романюк на своїй сторінці у Facebook: «Це повідомлення сьогодні з'явилось на сайті, який, як відомо, підконтрольний одній "цікавій" політичній силі. Яка, до слова, навіть будучи при владі, не спромоглась ні на що, крім гучних патріотичних закликів, тож наразі у парламент не потрапила. "Вголос" вкотре викривило інформацію, видаючи бажане за дійсне. Навіть ніхто не виявив бажання звернутися до мене за коментарем, хоча я людина відкрита і завжди йду на діалог з журналістами та, якщо маю інформацію, одразу її надаю. Тож псевдоновина є необ'єктивною й непрофесійною. Подаючи таку новину, як сенсацію, вони прагнуть здобути собі політичні дивіденди не за рахунок хороших справ, а за рахунок "чорного піару" та брехні у сторону опонентів. Офіційно заявляю, що Анатолій Матвійчук не претендує на перше місце та не буде очолювати список партії "Солідарність" - Блок Петра Порошенка у Рожищенську районну раду. До того ж, він навіть не є членом нашої команди».

Коментарі
09 Серпня 2015, 16:05
Ось так по - чорному, ще задовго до виборів почався вкид чорного піару. і замітьте - хто кричить злодій- Нікончук Свобода, відомий в районі неадекват. Ось так прибирають конкурентів. А керівництво Б П П - жидєньке, засмикалися, зарефлексували.. А якраз від вас цього і хотіли.. щоб ви поздавали адекватних людей, і залишились з Гайворонською, енд компані. Знову рука Сави...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39