Іринка Козинець завойовує серця слухачів

06 Червня 2016, 12:30
1970

Знайомтесь, ця чарівна п’ятнадцятирічна дівчина - Ірина Козинець з села Духче. Ще з раннього дитинства її душа була закохана в пісню. Саме мрія поєднати свою долю з музикою, привела дівчину до Рожищенського Будинку дитячої творчості. Волею долі наставником та порадником для Ірини стала викладач з вокалу Людмила Семера.

6

 

Людмила Леонтіївна не тільки розгледіла в дівчини талант від Бога, вона  вміло скерувала наполегливість та заповзятість у правильне русло. І нині маємо великий результат.

Ірина Козинець неодноразово займала перші місця на районному та обласному конкурсі «Срібні дзвіночки». А нещодавно дівчина зайняла третє місце на обласному фестивалі-конкурсі дітей села «Золоте Зернятко». Таке ж місце отримала й на обласному конкурсі «Молоді таланти Волині». Нагороджена дипломом Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Знайомі обличчя», що проходив в місті Лева.

А ще у дівчини безліч грамот за високу майстерність  та досягнення.

4

 

- Іринка є постійним учасником концертів та планує надалі повʼязати свою долю з музикою . Цього року буде поступати в Луцький педагогічний коледж  на вчителя музики, - говорить про вихованку Людмила Семера. – Вона дуже талановита дівчина! Перед якою неодмінно відкриються горизонти.

А Район.Рожище бажає Ірині успіхів, ще безліч перемог  та неодмінно щасливої долі! 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024