Приміщення горезвісної аптеки №6 таки стане Пенсійним фондом

05 Серпня 2015, 18:58
2009

Рішенням райради приміщення колишньої аптеки передали управлінню Пенсійного фонду, а суміжне складське приміщення – Трудовому архіву.

Вирвати це приміщення комунальної власності із лап недобросовісних орендарів виявилось надзвичайно довгою і виснажливою справою для представників громади. Викурювати подружжя Давидюків (дружина – керівник і бухгалтер аптеки, а чоловік - працівник відділення Державного фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві) довелось із застосуванням міліції. Бо по-доброму ці горе-підприємці не захотіли залишити ці 290 кв.м у центрі міста. Вони й досі лякають районну раду судами.

Наразі, приміщення колишньої аптеки вже передане на баланс Пенсійного фонду. В такий спосіб вивільниться ціле крило у дитсадку. Саме там знаходився і поки що знаходиться Пенсійний фонд у Рожищі. Тож є перспектива створення додаткової групи у ДНЗ. Це хороша новина для громади, бо сьогодні багатьом молодим сім’ям проблематично віддати дитину до садка. Не вистачає місць.

Майно колишньої аптеки, а це переважно старі меблі, вже передані Рожищенському районному центру первинної медико-санітарної допомоги.


У приміщенні ще залишається опломбованою кімната відділення Державного фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві. Там зберігаються певні документи. Але Дирекція Фонду запевнила районну раду, що до кінця тижня свої речі забере.

В іншому випадку, влада вдасться до силового варіанту. Як сказав на сесії голова районної ради Андрій Музика: «ми, депутати, зберемося, візьмемо з собою, якщо буде потреба, дужих хлопців, машину і вивеземо ці папери. Усі інші варіанти вирішення конфлікту ми вичерпали».

Про історію виселення підприємців з аптеки №6 м.Рожище читайте на сайті Громадське. Волинь 

Коментарі
17 Серпня 2015, 15:13
побійтеся бога
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39