Поспішайте придбати примірник улюбленого Тижневика «Сім’я і дім» від 2 червня!

04 Червня 2016, 15:00
1278

Дізнайтеся які таємниці хуторських ковалів зберігає Микола Пастерук з села Баківців. Чоловік, який не мислить свого життя без жару і попелу, розповів не тільки про своє ремесло, а й про батьків та двох дружин! 

Також на сторінці творчість шукайте гучні заяви учасників мистецького форуму «WestArt Forum UA», та про подружжя поета і вишивальниці з Цуманя. 

З нагоди дня журналіста читайте про журналістську династію Климчуків, у яких в сім’ї три головних редактори! А у традиційній рубриці «Мамські секрети» телеведуча Віра Шевчук розповість як сказати стоп десятій ляльці.

На сторінці «Діти» знайомтеся з учнем року-2016 з Благодатного, зі школярами з Горохівщини, які знайшли квіти на вербі і рідкісних птахів, та дізнайтеся, в яких школах на Волині учням платять стипендії. 

На сторінці «Династії» шукайте чуйні розповіді про батька нардепа Євгена Мельника, синів священика з Володимира-Волинського і долі доньок матері-героїні з Цуманя.

А також на сторінках газети новини Волині, комуналки, спорту, кіно, шоу-бізнесу, рецепти, гороскоп, кросворд та багато важливої і корисної інформації!

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!


І, звісно, не забувайте про підписку! СіД має для вас мегапропозицію!


 

 

 

 

 
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024