Юстиція Волині проводить місячник правових знань

03 Червня 2016, 16:30
2274

Як повідомила Район.Рожище головний спеціаліст відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти головного територіального управління юстиції Леся Романенко, юстиція Волині розпочала проводити місячник правових знань, приурочений до  20-ї річниці з Дня прийняття Конституції України.

Відповідний наказ від 31 травня 2016 року за № 82/6 підписав начальник головного територіального управління юстиції у Волинській області  Валентин Кухарик.

- Місячник правових знань має на меті роз'яснити населенню всі аспекти державної правової політики, норми Конституції України та закони України, що визначають права та свободи громадян, - інформує  Леся Романенко. – Будуть організовані зустрічі  з представниками місцевих осередків політичних партій і громадських організацій, працівниками підприємств, установ, організацій, жителями області з метою висвітлення ролі прийняття Конституції України, роз’яснення її положень та значення у становленні правової демократичної держави.

Громадяни можуть отримати консультації за телефоном «Гарячої лінії» (022 28 04 44) або ж завітавши в  громадські приймальні у головному територіальному управлінні юстиції в області, чи у виїзній, яка діятиме при обласній науковій книгозбірні ім. Олени Пчілки. Послуги надаватимуться щосереди з 15.00 до 17.00.

Працівники органів юстиції також візьмуть активну участь у проведенні правоосвітніх заходів, організованих представниками органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, політичних партій та громадських організацій, громадськості краю.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024