Розпочалась підготовка до відзначення в районі 24-ї річниці Незалежності України

05 Серпня 2015, 09:27
1776

4 серпня відбулось перше засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі 24-ї річниці Незалежності України, повідомляє офіційний сайт Рожищенської райдержадміністрації.

Під час засідання голова райдержадміністрації Інна Гайворонська наголосила на тому, що заходи мають бути спрямовані на консолідацію українського суспільства, утвердження в громадян національної свідомості та патріотизму. Основні заходи відбудуться 23-24 серпня.

Зокрема, 23 серпня з нагоди Дня Державного Прапора України в районі будуть проведені молебні в храмах, після чого на міській площі будуть діяти ярмарки сільськогосподарської продукції та народних ремесел, проводитимуться конкурси вишиванок та випічки, велопробіг вулицями міста та футбол, присвячені державним святам.

24 серпня з нагоди 24-ї річниці Незалежності України в РД «Просвіта» відбудуться урочисті збори за участю керівництва району, представників органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, громадськості та святковий концерт. В бібліотечних установах району буде проведено тематичні книжкові виставки та літературні вечори. Члени організаційного комітету наголосили на необхідності проведення в районі благоустрою населених пунктів, прилеглих територій, підприємств, установ, організацій, їх будівель та покладання вінків та квітів до пам’ятників видатним діячам та борцям за незалежність України.

Завершуючи засідання організаційного комітету, заступник голови райдержадміністрації Антоніна Клімчук дала окремі доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024