Я пишаюся, що в Україні є справжні люди, - школярка Аліна Тупало

29 Травня 2016, 16:00
3120

19 червня відбудеться нагородження переможців конкурсу «Лист на небо». Район.Рожище продовжує транслювати вам думки дітей, викладені в листах загиблим воїнам АТО і Героям Небесної сотні. У своїх посланнях школярі міркують про події в Україні, її майбутнє, усвідомлення себе, як частинки нації...

Ідея конкурсу полягає у плеканні національної пам'яті.

Отож, пропонуємо вашій увазі лист школярки з Рожища Алінки Тупало.

Лист до неба

Події, які відбулися в Україні протягом останніх років, надзвичайно вплинули на країну. Почалося усе з історії наших героїв - Небесної сотні. Тоді небайдужі люди поклали власне життя, щоб наша Україна процвітала, аби в нас помінялася влада і наша країна долучилася до Євросоюзу. 

Такими були і ви, дорогі солдати. Мені, звісно, перш за все шкода вас, ви - справжні герої. Знайте, ви вічно лишитесь в пам'яті нашого народу. Ми будемо пам'ятати ваш вчинок, ви боролися за нас. Я пишаюсь, що в Україні є такі справжні люди, яким не всеодно на свою країну. Ви були готові віддати життя за нашу націю, за світле майбутнє. Ми у невідплатному боргу перед вами з того моменту і до останнього подиху. Прийміть наші молитви та побажання задля вашого миру, теплоти та щастя у наступному житті.

Ми покараємо всіх, чиєю виною стала ваша смерть. Я щиро надіюся, що вам там на небі з побратимами буде мирно, щасливо та тепло від любові. Кожну хвилину ми безмежно вдячні вам за життя, яке повинне налагодитися. Зараз стан нашої країни дуже важкий. Але, якщо ми об'єднаємось та разом почнемо боротися проти російських окупантів, ми переможемо! 

Ви герої України. Ви віддали життя за кращу країну. Ми сумуємо, це біль за втратою для кожного українця. Ми вас не забудемо!

Тупало Аліна

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024