Будемо робити все, щоб ваші життя були покладені недаремно, - рожищенський школяр про Героїв Небесної сотні

28 Травня 2016, 19:20
1287

Думки дітей, висловлені у листах, що надходять на конкурс «Лист на небо» продовжують вражати і розчулювати серця наших читачів. Ми уже публікували послання героям від учнів школи-гімназії №4 Анастасії Лук'янчукМаксима МатвійчукаМаксима БурачукаГорисюк Аліни.

А нині вашій увазі пропонуємо лист від Вадима Шевчука

Дорога Небесна сотня!

З перших слів цього листа я хочу вам подякувати за все, що ви зробили для нас. Ми будемо пам'ятати ваш вчинок. Ви - герої! Я пишаюся тим, що в нашій Україні є справжні люди, які готові віддати життя за свою країну, за свій народ, за краще майбутнє кожного з нас. Ми в свою чергу будемо робити все, щоб ваші життя не були покладені даремно.

Ви дали нам сміливості, ви наша гордість. Ми усі вам вдячні за ваші хоробрі серця, що йшли у бій не боячись ворога, ви захищали нашу рідну Україну до останньої краплі крові. Низький уклін кожному, хто віддав себе всього без залишку заради всіх нас. Кожен з вас був і є еталоном честі і героїзму. Ви маєте незаперечне право називатися тими, що відстояли Україну. Всі, хто йшов за покликом совісті і гідності і не повернувся...

Ви всі відстоювали гідність кожного з нас. Я вами пишаюсь.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024